RX 6600 sistemin sıcaklıkları normal mi?

hocam ben bu testleri bilgisayarda hiçbişey yapmdan alıyorum yani test açıkken oyun falan açmıyorum sıkıntı olurmu? Yoksa bu testleri oyun oynarken mi yapmam lazım yoksa bilgisayar boştayken yada 1-2 uygulama falan açıkkenmi yapmam lazım. Ben Tarayıcı ve whatsapp açıkken yapıyorum.

Hocam ben bu testleri bilgisayarda hiçbir şey yapmdan alıyorum yani test açıkken oyun falan açmıyorum sıkıntı olur mu? Yoksa bu testleri oyun oynarken mi yapmam lazım yoksa bilgisayar boştayken ya da 1-2 uygulama falan açıkkenmi yapmam lazım. Ben tarayıcı ve WhatsApp açıkken yapıyorum.

Hocam oyun vs acmadan yapin normal şekilde.

Hocam oyun vs acmadan yapin normal şekilde.
1755805437846.png
buyrun hocam

Pardon hocam ustteki fotoğrafa bakmisim.
Sıcaklıklar gayet normal.
peki hocam benim sistemim OCCTyi yükleyip test yapmadan önce şu haliyle 52 derece çalışıyordu şuan 60 dereceye çıktı ekran kartı zarar görmüş olabilirmi? testi bitirmeme rağmen sıcaklık uygulamayı indirmeden önceki halinden 8 derece fazla.

Peki hocam benim sistemim OCCT'yi yükleyip test yapmadan önce şu haliyle 52 derece çalışıyordu şu an 60 dereceye çıktı ekran kartı zarar görmüş olabilir mi? Testi bitirmeme rağmen sıcaklık uygulamayı indirmeden önceki halinden 8 derece fazla.

Normal hocam sıcaklıklar direkt düşmez.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı