RX 5700 tam performansta çalışmıyor

panoras

Centipat
Merhaba arkadaşlar ASUS TUF 3 RX 5700 ekran kartım var. İnternette bu kartların ısındığını undervolt yapanları görüyorum. Benim ekran kartım yükte 55-60 dereceyi geçmiyor. Bazen Warzone ve Bannerlord gibi oyunlarda FPS droplar yaşıyorum. Ekran kartından tam performans alamadığımı düşünüyorum Radeon Software ayarlarımın hepsi otomatikte kendime özel fan curve yaptım sadece. Yardımcı olacak arkadaşlar varsa çok sevinirim. İşlemcim Ryzen 5 3600.

O işlemci ile tam verim almanız gerekirdi, MSi Afterburner ile Warzone içerisinde kaynak kullanımlarınızı görebilir miyiz?

Merhaba değerlerim bu şekilde yüksek ayarlarda ama fps droplar yiyebiliyorum suanki fps biraz yüksek geldi gözüme biraz daha aşşağıda düşünebilirsiniz ortalama fpsi. İşlemcimin core performance boost kapalı bu arada. Ben ekran kartımın ısınma sıkıntısı oldugunu duymustum almadan önce araştırdığımda fakat tam tersi benimki ısınmıyor bir yük sorunu olabilir diye düşündüm.

Dosya Ekleri

• Adsız-min.png
    Adsız-min.png
    1,1 MB · Görüntüleme: 65
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı