RX 5700 ve RX 5700 XT hala sorunlu mu?

Daha fazla  
Bu 2 ekran kartının Driver vb. sorunları olduğunu duydum. Bu sorunlar hala geçerli midir? Alırsam sorun yaşar mıyım? NVIDIA'ya mı yönelmeliyim?

2 gün önce yeni driver yayınlamışlar ama bilemedim. Bende 5700xt var yeşil ekran gelip kapanıyordu çok nadiren. Sürücüyü kaldırıp yukledim sonrasında bir problem yaşamadım. Ayrıca pcnin her şeyini test ettim donanımlarda bir sorun yok.

Ben şu ana kadar kullanmadım ama kullanan 2 arkadaşım vardı onlar böyle bir sorunlar karşılaşmadı.

Adrenalin yazılımı kullanan 5xx, 5xxx ve Vega ekran kartlarının tümünde ortak sorunlar devam ediyor.

Yaklaşık 7 aydır RX 5700 XT kullanıyorum. İlk zamanlar birkaç sorun yaşamıştım ama ondan beridir hiç hata almıyorum. Kusursuz seviyede kullanıyorum maşallah.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaklaşık 7 aydır RX 5700 XT kullanıyorum. İlk zamanlar birkaç sorun yaşamıştım ama ondan beridir hiç hata almıyorum. Kusursuz seviyede kullanıyorum maşallah.

Monitörünüz ve işlemciniz nedir acaba?

Yeni sürücüyü yükledin mi hocam? Yoksa internette birkaç yazı mı var yeni sürücüden sonra?

2 aydır kullanıyorum hiç memnun değilim. RX 5700 XT, oyunlarda tam performans vermiyor. LOL gibi bir oyunda 120 FPS'lerde ara ara 90FPS'lerde dolaşıyor. Frekans hızını kafasına göre ayarlıyor vs, kısacası memnun değilim.

Yaklaşık 6 aydır referans model RX 5700 kullanıyorum. Son 4-5 aydır hiçbir sorun yaşamıyorum. Her güncelleme yayınlandığında kuruyorum mutlaka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…