RX 5700 ve RX 5700 XT hala sorunlu mu?

GP OC'da bu sorunlar düzeltildi diye duydum ama biraz araştırın Mech GP OC kronik sorun devam ediyor mu diye bir konu açın bence düz Mech kronik sorunlu ama GP OC tam emin değilim.

Yok kardeşim keşke düzeltselerdi.

GP OC'da bu sorunlar düzeltildi diye duydum ama biraz araştırın Mech GP OC kronik sorun devam ediyor mu diye bir konu açın bence düz Mech kronik sorunlu ama GP OC tam emin değilim.

Sen diğer konuda Vatan'daki kasa değişirse alacağım diyen kişi değil misin?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yok kardeşim keşke düzeltselerdi.

Lan sen diğer konuda Vatan'daki kasa değişirse alacağım diyen kişi değil misin.

Hayır la ben luckysoldierdım değiştirdim bu arada 1000. mesaj anı kalsın .

Kardeşim sen 6000TL OEM sistemdeki adamsın. Ben konu açacağım şimdi MSI RX 5700 mesh GP OC ile ilgili ama büyük ihtimal RX 5600XT alıp PSU değiştireceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayırlı olsun 1000. mesaj. Konu açtım bakalım ancak pek umutlu değilim.. İşin garip yanı oyunların Benchmark testlerini çalıştırdığımda internetteki muadilleri gibi iyi değerler veriyor. Ancak kendim oynamaya geldiğinde FOS.

Kardeşim sen 6000TL OEM sistemdeki adamsın. Ben konu açacağım şimdi MSI RX 5700 mesh GP OC ile ilgili ama büyük ihtimal RX 5600XT alıp PSU değiştireceğim.

Haa hatırladım ya.

Benchmark dakiler Nitro+ gibi ürünler olabilir sizinki büyük ihtimalle kronik sorunlu eğer 14 gün içinde iade imkanınız varsa yapın.

Haa hatırladım ya.

Benchmark dakiler Nitro+ gibi ürünler olabilir sizinki büyük ihtimalle kronik sorunlu eğer 14 gün içinde iade imkanınız varsa yapın.

Hayır anlamadınız. Kendim bu GPU ile oyunları açıp Benchmark testi yapıyorum ve sonuçlar internetteki gibi çıkıyor. Ancak oyun oynadığımda frekans kesiyor. Her ne hikmetse benchmark testinde cayır cayır çalışıyor. Belki kullandığım monitör ile bağlantısı vardır diye düşünüyorum.

GPU kullanımı maksimum böyle, frekans değerleri desen 1400mhz'yi geçtiğini görmedim. Kafasına göre takılıyor GPU
hocam nvdia aldığınızda bu durum düzelecek mi sanıyorsunuz? Ben anlamadım cidden size. Kartı ne kadar kullanıyorsanız kart o değerlerde kaç mhzde çalışıyorsa o mhzde çalışıyor gayet normal. Mhzde dalgalanma olması %98 kullanımda mı mhz dalgalanması yaşıyorsun?

Hiçbir sorun yok.

Neden 120+ FPS vermesi gereken bir oyunda sabit 1200MHZ çalışıp da 60 FPS versinki oyun bana? Ben bunun için mi para ödedim bu karta? Maksimum MHZ 2100, kart kendini zorlamıyor bile al sana 60FPS yeter diyor salıyor kendini. %98 kullanımı da bugüne kadar hiçbir oyunda görmedim. Maksimum %70 %80 olur o da sabit değil.

Hocam Radeon ayarlarından düşey senkronizasyon gibi şeyler açık mı ya da oradaki tüm kategoridekileri fotoğrafları atsana.
Belki işinize yarar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…