RX 5700 ve Ryzen 5 3600 sistem alınır mı?

0 Ve orijinal, site güvenilir, Akakçe'de öneriliyor fakat hiç alışverişim olmadi, araştırmadan tercih etmeyin.

Hocam,
Ekran kartı: 5700 Gaming X MSI
İşlemci: Ryzen 5 3600
Anakart:: Gigabyte B450M S2H
RAM: Kingston HyperX Furry 16x2 3000MHz
Kasa: Corsair Carbide Spec-Delta 650W
SSD: Samsung Evo 850 120GB
Ne düşünüyorsunuz?

Hayırlı olsun, gayet güzel sistem. Uzun yıllar üzmeyecektir. Yapabilirseniz 5700 XT daha iyi olacaktır. 5700 de çok iyi tabii ki. Hayırlı olsun, siparişi verebilirsiniz. Bu arada ek disk eklemeniz çok iyi olacaktır, 120GB depolamanın yeteceğini sanmıyorum.

250 GB bir tane HDD var hocam, vallahi hocam iyinin iyisi var, daha fazla açilmak istemedim nereden bakarsaniz 6900 civarı tuttu, fiyatlar bayaa yukseldi malum biliyorsunuz.

Güle güle kullan, umarım hiçbir sıkıntı yaşamadan kullanırsın. Olur da bir sıkıntı yaşarsan mutlaka konu aç, yapabileceğimiz bir şey olursa yardımcı oluruz.

Hocam bir şey daha sormak istiyorum. Şimdi ben OC vs anlamam ki ihtiyacımda yok öyle çok üst düzey bir bilgisayar kullanıcısı değilim ama yorumlarda okudum Ryzen 5 3600 yüksek voltajla geliyormuş o yüzden ısınıyor ayar yapmanız lazım vs diyenler var, benim şimdi aldıktan sonra ne yapmam lazım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…