- Makaleler
- 8
Sinerji'yi arayarak bilgi alabilirsiniz, Sinerji'nin güncel göndereceğini düşünüyorum.
Tamamdır hocam size de @Caner Uncu 'yada çok teşekkür ederim ekstra bir şey olursa başınızı ağrıtabilirim şimdiden teşekkür ederim.Sinerji'yi arayarak bilgi alabilirsiniz, Sinerji'nin güncel göndereceğini düşünüyorum.
MSI RX 5700 XT Gaming X oyundan atıyor - Technopat Sosyal Hocam bu başlığı gördüm ve çok korktum henüz kartı açmadım kutuda ne düşünüyorsunuz?Evet, sorunuz varsa duymak isteriz.![]()
Hocam ben çok sevdim kartı vermekte istemiyorum duruşu vs çok hoşuma gitti hiç vermek istemiyorum sistemin tüm parçaları geldi, bugünlerde kuracağım ve bu başlığı gördüm, size güveniyorum hocam çok sağolun.Gaming X sorunlu bir model değil, korkmanıza gerek yok.İçiniz rahat olsun.
Hocam 2060s bundan daha pahalı, işin doğrusu iade edip paranın iadesini bekleyip yeni kart alıp onun gelmesini beklemek istemiyorum kart iyiyse sorun olmazsa kullanırım hocam.Bazı sürücü sorunları olabiliyor, eğer içiniz rahat etmediyse iade edip RTX 2060S de bakabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.