RX 5700 ve Ryzen 5 3600 sistem alınır mı?

S2H modeli de 3600 MHz: B450M S2H | Anakart | GIGABYTE

RAM'i de 2 tane ayrı ayrı almak yerine "kit" bellek şeklinde tercih edin. Yani 2x8 bellek alın ama ayrı ayrı almak yerine çift alın. Bunun gibi mesela: Kingston 16GB(2x8) HyperX Fury 3000mhz CL15 DDR4 Ram (HX430C15FB3K2/16)

Kasa ve PSU nedir?

Tamam hocam anakart sizin yolladığınızı alıyorum, RAM konusuna takıldım acaba bana Trendyol'dan ya da Amazon'dan uygun yollar mısınız? Kingston 16gb 3200mhz Hyperx Fury Ddr4 Ram Hx432c16fb3/16 | Trendyol Tek 16 olan var burada hocam. PSU ve kasaya karar vermedim henüz ona birazdan bakalım sizinle RAM'dan sonra.
Tamam hocam anakart sizin yolladığınızı alıyorum, RAM konusuna takıldım acaba bana Trendyol'dan ya da Amazon'dan uygun yollar mısınız? Kingston 16gb 3200mhz Hyperx Fury Ddr4 Ram Hx432c16fb3/16 | Trendyol Tek 16 olan var burada hocam. PSU ve kasaya karar vermedim henüz ona birazdan bakalım sizinle RAM'dan sonra.
Hocam tamam ana kart ve ram Sinerji'den alıyorum sorun yok. Geriye sadece Kasa ve PSU kaldı. Yaklaşık 700 lira bütçem var hocam. Ne alalım?

Son düzenleme:

Amazon TR'den sonra en ucuz burada bulabildim, bir bak istersen ama kutusu falan yokmuş.

Ondan sonra bu var:

Cidden çok zam yedi, 1300 TL idi 1500 üzerine çıktı.

Amazon TR'den sonra en ucuz burada bulabildim, bir bak istersen ama kutusu falan yokmuş.

Ondan sonra bu var:

Cidden çok zam yedi, 1300 TL idi 1500 üzerine çıktı.
Hocam Depopark hiç bilmediğim bir yer guvenilir mi? Kutu benim için önemsiz orjinal fani var, peki ürün orjinal mi? 0 mi? Ne dusunuyorsunuz hocam?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı