RX 5700 Videolarda akıcılık sorunu

AngryHands

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Bilgisayardan video izlerken videoda, sanki 10 FPS'de gibi, takılmalar oluyor. Başka bilgisayardan aynı videoyu açınca sorun olmuyor. Ekran kartım RX 5700. güç kaynağım 600W 80+. İşlemcim Ryzen 5 2600X. Darboğaz olduğunu düşünmüyorum. Acaba güç kaynağı mı yetersiz? Yardımlarınzı bekliyorum.

Kullandığım Radeon versiyonu (20.4.2). Freesync ve anti-lag açık. Enhanced SYNC kapalı.
20.4.2 versiyonunda temiz kurulum yapilmadigi takdirde boyle hatalar mumkun. Ayrica Anti-lag buglu. 20.2.2 recommended surucusune DDU ile safe modda temiz kurulum yaparak gec. Amd ile ilgili tum klasorleri sil 20.4.2 yi kaldirirken. Anti-Lag gibi hicbir yazilimi aktif etme.
20.4.2 versiyonunda temiz kurulum yapilmadigi takdirde boyle hatalar mumkun. Ayrica Anti-lag buglu. 20.2.2 recommended surucusune DDU ile safe modda temiz kurulum yaparak gec. Amd ile ilgili tum klasorleri sil 20.4.2 yi kaldirirken. Anti-Lag gibi hicbir yazilimi aktif etme.
Ayrica chipset driverini da yuklemediysen yukle.

Ayrica chipset driverini da yuklemediysen yukle.
Temiz kurulum yapılmadığı takdirde derken Windows'u tekrar mı kurmalıyım yoksa DDU ile güvenli modda temizlemem yeterli mi?

DDU ile guvenli modda temizlemen yeterli olur bence. Bir dene olmazsa tekrar konusuruz zaten.
Şimdi deneyeceğim ilgilendiğiniz için teşekkürler.
DDU ile guvenli modda temizlemen yeterli olur bence. Bir dene olmazsa tekrar konusuruz zaten.
Maalesef işe yaramadı. Tüm klasörlerini de silmiştim halbuki. Tek çözüm kartı iade etmek gibi görünüyor.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı