Çözüldü RX 5700 vs 1660 Ti

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ahmet_batuhan_9

Centipat
Baktığım bir RX 5700 ile bulduğum en ucuz 1660 Ti arasında 700 lira fark var, bir 700 lira daha ekleyip 5700 almak mı daha mantıklı yoksa pek bir fark olmayıp 1660 Ti mı alayım?

Son düzenleyen: Moderatör:
RX 5700 çok daha performanslı. Ben en ağır veya yeni çıkan oyunları oynarım, yüksek ayarlarda oynamak da benim için önemlidir, oyunları 2K oynayacağım ve daha uzun süre götürsün derseniz alınabilir. GTX 1660 Ti de kötü bir kart değil. Benim oynayacağım oyunlar belli, bana yeterli gelir derseniz paranız cebinizde kalsın. Birçok test mevcut internette.

Aralarında oyundan oyuna farklılık gösteren %20-30 civarında güç farkı var. 1080P gaming için 1660Ti çok güzel bir kart. Ancak şöyle bir durum var; 144Hz 1080P oyun için 1660Ti'da şuan bile birçok oyunda bazı ayarlardan kısmak gerekiyor 100-150 arası FPS alabilmek için. Ancak çok daha güçlü 5700'de aynı oyunları daha yüksek grafiklerde o FPS değerlerinde oynanabiliyor. 1080P için çok daha uzun ömürlü bir kart olur 5700 seçiminiz.

Farkı bu sitede ve oyun içi FPS değerlerini de görüntüleyebilir. Youtbube da oyun testlerine bakarsınız. Fiyat olarak bence 700 TL fark verilir ancak siz ne için kullanacaksınız. Hangi oyunları oynamayı seviyorsunuz. Bunlar karşılığında kesin kararı verisiniz.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı