1660 Ti Satıp RX 5700 XT alınır mı?

Ben de serin çalışsın, sorunsuz çalışsın, gerekirse düşük fps ile çalışsın taraftarıyım, donanımlarımı da bu prensibe göre seçiyorum. RX 5700 XT’ye geç denseydi çoğunlukla, değişiklik düşünebilirdim ama çoğunluk “sorunsuzsa elleme” düşüncesinden yana, benim de eğilimim o yönde, 1660 Ti ile devam edeceğim. Teşekkürler.

Bence değiştirmeyin yeni nesil ekran kartları gelicek, zaten GTX 1660Ti güçlü bir kart. Arkadaş 100W çok büyük değer değil diyor ama GTX 1070'in maksimum TDP değeri 150W bunu belirtmek isterim :) .
Ben de serin çalışsın, sorunsuz çalışsın, gerekirse düşük FPS ile çalışsın taraftarıyım, donanımlarımı da bu prensibe göre seçiyorum. RX 5700 XT’ye geç denseydi çoğunlukla, değişiklik düşünebilirdim ama çoğunluk “sorunsuzsa elleme” düşüncesinden yana, benim de eğilimim o yönde, 1660 Ti ile devam edeceğim. Teşekkürler.

NVIDIA yeni mimariyle bayağı ilerledi GTX 1660 Ti GTX 1070'den güçlü bir kart olmasına rağmen arada 10-15 derece çalışma sıcaklık farkları var.

Bana kızgın smile atanlar belliki AMD ci , ama sizde görüş belirtip 5700xt mutlaka almalısınız diyebilirsiniz. Benim fanboylukla işim olmaz. Her türlü parçayı f/p oranında değerlendirir alır kullanırım. Herkesin deneyimleri farklı, bizde nacizane görüşümüzü dile getiriyoruz. İşlemcim r5 3600 mesela, orta üst segmentte sistem toplayan herkese de tavsiye ederim.

RX 5700 XT ile değiştirmedim ama RTX 2060 Super'in Gaming X versiyonunu indirimde görünce aldım. En ucuz Windforce, Zotac modelleri 3800-4000 aralığında çoğu yerde, Gaming X ise en ucuz 4500 seviyelerinde. Mediamarkt'ta ise 3880'e inmişti, taksitle vade farkı da almıyorlar hem, alıverdim. Mis gibi 1660 Ti boşa çıktı, ilgilenen olursa 2060 Super geldikten sonra satarım 😄

RX 5700 XT ile değiştirmedim ama RTX 2060 Super'in Gaming X versiyonunu indirimde görünce aldım. En ucuz Windforce, Zotac modelleri 3800-4000 aralığında çoğu yerde, Gaming X ise en ucuz 4500 seviyelerinde. Mediamarkt'ta ise 3880'e inmişti, taksitle vade farkı da almıyorlar hem, alıverdim. Mis gibi 1660 Ti boşa çıktı, ilgilenen olursa 2060 Super geldikten sonra satarım 😄
Ne kadara hocam?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı