RX 5700 vs RTX 2060

-Jwol-

Hectopat
Yaza sistem toplamayı düşünüyorum birkaç aydır kafamda Sapphire Pulse RX 5700 var ama herkes ısınıyor diyor ve kimse memnun değil. Ben de fazla isinmayacagini biliyorum ama milletin dedikleri kafamı kurcaliyor herkesin yorumunu gerçek bir anlamda almak istiyorum RX 5700 Pulse hakkında.

Eger RX 5700 Pulse hakkinda kötü yorumlar alırsam RTX 2060 Zotac modelini almak isterim, o nasıldır?

Son düzenleyen: Moderatör:
5700 XT Pulse modelini yani abisini forumda kullanan çok var sıcaklık problemi yaşayan görmedim. Bende 5700 XT Nitro+ kullanıyorum benimde öyle bir sorunum yok şuan için.

İki ekran kartı karşılaştırılması için sıcaklık, FPS değerleri aşağıdadır.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu refarans modeli ısı modeli onun için yukarılarda

İki ekran kartı karşılaştırılması için sıcaklık, FPS değerleri aşağıdadır.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoyu izleyince insanın kafası daha da çok karışır. Bir oyunda RX 5700 20 FPS fark atarken diğerinde 10 FPS fark yiyor. 🤣

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı