- Makaleler
- 33
RX 5700 XT olan hangisiyse o. Dikkat edin sadece RX 5700 demiyorum RX 5700 XT olan.İkincisi mi diyorsunuz?
RX 5700 XT olan hangisiyse o. Dikkat edin sadece RX 5700 demiyorum RX 5700 XT olan.İkincisi mi diyorsunuz?
Kullandığınız kart hangi modeldi acaba?Başlıkta XT yazılmış ama sistemde 5700 var. 5700 XT performans olarak iyi karttır kullandım ve iade ettim sorunları canınızı sıkabilir. Herkeste olacak veya 2060 kesin sağlam olacak diye bir durumda yok ama bunu göz önünde bulundurarak alın.
itopya dan sipariş edicemde montajlı mı sipariş edeyim montajsız mı ?Tartışmasız RX 5700 XT. Rakibi RTX 2060 değil, RTX 2070S'dir.
Sapphire 5700 XT referans modeliydi. Siyah ekran sorunu oluyordu. İade ettim.Kullandığınız kart hangi modeldi acaba?
Kendiniz bilgisayar toplamayı biliyorsanız ve tecrübe etmek istiyorsanız elbette montajsız isteyin fakat uğraşamam diyorsanız montajlı isteyin gitsin.İtopya dan sipariş edeceğim de montajlı mı sipariş edeyim montajsız mı?
kargo sırasında hasar görücek diye korkuyorumKendiniz bilgisayar toplamayı biliyorsanız ve tecrübe etmek istiyorsanız elbette montajsız isteyin fakat uğraşamam diyorsanız montajlı isteyin gitsin.
İlk sistem dh master olması gerek işlemcisi 3600x olarak satılıyordu değiştirmişlerbütçem 5300 tl bu 2 sistemde aynı fiyatta ben gta 5 full ayarda yayın yapmak falan istiyorum birde işte rtx 2060'ın ray tracing olayı beni çok etkiledi
İlk sistem dh master olması gerek işlemcisi 3600x olarak satılıyordu değiştirmişler. M511 kasada gelen psu elite v3 600w 80+ sertifikası yok önemli bir detay bence.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.