RX 5700 vs RTX 2060

Kardeşim 300TL diyorsun ama RTX 2060 teknoloji bakımından daha iyi. İkincisi hem daha güç tüketiyor bu da demek oluyor ki elektrik tasaruffu demek. Üçüncüsü sıcaklık değeri olarak da RTX 2060 daha az sıcaklık değeri gösteriyor.

İnsanların çok para kazandığı kolay kazandığı anlamına gelmiyor.İyi akşamlar.

Ben NVIDIA fanı değilim ama NVIDIA hem daha az güç tüketiyor hem de sıcaklık değerleri daha düşük RX 5700'e göre.

RX 5700 ısınan bir kart değil ama güç tüketimi daha performanslı olduğu için normal olarak daha fazla. Bununn dışında kart 8 GB yani 2060'dan kat ve kat daha iyi ama aynı fiyata satılıyorlar. Haklısın NVIDIA fanboyu değilmişsin gerçekten. Alın NVIDIA'yı geçin hocam AMD neymişki.

ben sadece amd olarak işlemci de harika işler çıkarıyor amdyi nefret etsek amd işlemci çöp alınmaz vb söylerdik yanlış mıyım doğruyu yanlılı söylüyoruz

Sende o zaman AMD fanboyusun.

Kardeşim sen hangisini istiyorsan al. Ama diyorsan ki ben daha iyi teknoloji istiyorum, elektrik tasaruffu yapmak istiyorum RTX 2060 al. Yok ben teknolojiye bakmam, elektrik faturasına ne kadar yansırsa yansısın diyorsan RX 5700 al.

5700 tabiki,bunun tartışılacak bir tarafı yok performans olarak.2060 önerenler AMD’nin yazılım kurbanları oluyor çoğunlukla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…