RX 5700 vs RTX 2060

Bu iki ekran kartından birini alacağım fakat çok kararsız kaldım. Aralarında çok bir fark yok fakat, sizce RTX teknolojisi için 2060 almak mantıklı mı?

RT yi kullanacaksın tamam ama 50 FPS civarı alacaksın bu kartla ve kart sadece 6 GB. RX 5700, RTX 2070'in dengi 2060 ile karşılaştırısanı tabii ki de 5700. ama gene sen bilirsin hiçbir şey bilmeden NVIDIA fanboyluğu yapanlar toplaşır az sonra onları da dinleyebilirsin.

RT yi kullanacaksın tamam ama 50 FPS civarı alacaksın bu kartla ve kart sadece 6 GB. RX 5700, RTX 2070'in dengi 2060 ile karşılaştırısanı tabii ki de 5700. ama gene sen bilirsin hiçbir şey bilmeden NVIDIA fanboyluğu yapanlar toplaşır az sonra onları da dinleyebilirsin.
Arkadaşım ne diyorsun yahu? 50 FPS alırsın diyorsun neyde 50FPS alacak hangi ayarlarda FPS alacak. Rastgele yazı yazıyorsun. Battlefield V Ultra grafik ayarları ve yüksek(ultra değil) seviye RayTracing ayarlarıyla 70-80 FPS alıyor. Minecrafttır şudur budur yine cayır cayır oynar. RayTracing açtı oyun keyfi bitti falan mı sanıyorsunuz? Ultra için geçerli bu söylediklerin. Grafik ayarlarını Ultraya çeker RayTracing high oynar paşalar gibide oynar.

Yukarıda teknik konulardan zerre anlamayan sadece hakaret edebilen ve yanlış yönlendiren @Palamutkafali arkadaşla moderatörler belki ilgilenirler. Fakat şu karşılaştırma gerçekten anlamsız.
RX5700 ile RTX2060 birebir aynı FPS'i veriyorlar. RX5700 bu FPS'i verebilmek için 70-75 derecede çalışıyor. RTX2060 60 derecelerde çalışıyor. RTX2060 raytracing ve dlss2.0 gibi teknolojileri desteklerken RX5700 hiçbir şey desteklemiyor. Bu konuyu tartışmak cidden boş.

AMD sürücüleri güzel olsa RTX ve dlss olsa yemin ederim gidip AMD alırdım fiyat performans olduğu için ama baktıgımda sadece her şey FPS değildir.

Adam haklı markayı değil vatandaşı savunuyor aldık bin pişman olduk sen zengin olabilirsin istediğin kadar da boşa para harcayabilirsin ancak herkez kolay para kazanmıyor arada uçurum olmadıktan sonra aynı fiyatlara sorunsuz NVIDIA almayı teşvik etmek vatandaşı düşünmek demektir seni dinleyip alsa sonrada burada sen söyledin aldım başım beladan kurtulamadı Allah belasını versin dese nasıl hissedersin acaba.
Cidden yaptığınız fakir edebiyatına çok gülüyorum... Burada insanları düşünen biziz,siz değilsiniz. RX 5700, RTX 2060'dan yaklaşık 300-400 tl daha ucuz ve neredeyse 2060 Super gücünde. Vede şuanda sorunsuz bir kart. Genelde insanların neler aldıkları ile ilgilenmem ama ''YAV KARDEŞİM HERKES PARAYI KOLAY KAZANMIYOR,SİZİN GİBİ ZENGİN DEĞİL diyorsun ve imzandaki sistemi kullanıyorsun. Yazık, cidden çok yazık...

Control gibi çok ağır bir oyunda RT açık DLSS açık 70-80fps alınıyor.Rx5700 bu fpsleri RT gibi bir teknoloji kullanmadan alıyor.İnsanların ağzında o kadar takıldı ki şu laf Rtx2060 RT açacaksan alma alınmaz.
Edit:Hatta attığım video 5700xt imiş.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Cidden yaptığınız fakir edebiyatına çok gülüyorum... Burada insanları düşünen biziz siz değilsiniz. RX 5700, RTX 2060'dan yaklaşık 300-400 TL daha ucuz ve neredeyse 2060 Super gücünde. Vede şu anda sorunsuz bir kart. Genelde insanların neler aldıkları ile ilgilenmem ama "yav kardeşim herkes parayı kolay kazanmıyor, sizin gibi zengin değil diyorsun ve imzandaki sistemi kullanıyorsun. Yazık, cidden çok yazık.

Bak kardeşim bu insan aldıktan sonra yeni çıkan oyunlarda o teknolojiyi dibine kadar güzelce kullananları gördükten sonra keşke onu alsaydım demesin diye diyoruz al kullan o zaman hayırlı olsun deriz biz de fikrimizi söylüyoruz arkadaş burada konu açmış hangisi diye bizde olanı olmayanı masaya yatırıyoruz fanboyluk değil geniş bakmakdır küt bakmak değil.

Cidden yaptığınız fakir edebiyatına çok gülüyorum... Burada insanları düşünen biziz siz değilsiniz. RX 5700, RTX 2060'dan yaklaşık 300-400 tl daha ucuz ve neredeyse 2060 Super gücünde. Vede şuanda sorunsuz bir kart. Genelde insanların neler aldıkları ile ilgilenmem ama ''YAV KARDEŞİM HERKES PARAYI KOLAY KAZANMIYOR,SİZİN GİBİ ZENGİN DEĞİL diyorsun ve imzandaki sistemi kullanıyorsun. Yazık, cidden çok yazık.
Ya kardeşim işine gider misin? Daha sıfır haliyle 80 derece çalışan RX5700 var bir tarafta yanında da 60 derecede aynı performansı verip DLSS2.0 ve RTX teknolojilerini destekleyen bir kart var. Sizin aklınıza kalsa adam OC dayanmış içi bomboş bir karta bir kamyon para verecek adam. Niye!? Sırf sen AMD'ye sempati duyuyorsun diye. Yok ya

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı