Çözüldü RX 5700 Witcher 3 siyah ekran

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Efe YİĞİT 632

Centipat
Witcher 3 Blood and Win'e Expansion pack i oynarken Beast of Toussiant görevinde bir cutscene var shaelmaar denen bir yaratıkla arenada biri kapışıyor. Bu cutscene her geldiğinde siyah ekrana atıyor ve PC'yi resetlemem gerekiyor. Ses var ama ekran siyah klavye çalışmıyor.

Ekran kartım: RX 5700 driver güncelliği emin olamamakla son sürüm.

İşlemci R5 2600

RAM 16 GB

Win10 işletim sistemi güncel değil (Update'leri bir süredir kapalı)

Dipnot: Bu hata yeni başladı diğer oyunlarda sorun yok.

Çözüm
Bana da aynısı oldu. İnternette birçok çözüm mevcut. Ekranı "Full Screen Borderless" olarak ayarla. Grafik ayarlarını medium'a çek. V-SYNC aç çözülür.
Gölge ayarlarını düşürmek sorunumu çözdü çok teşekkürler.
Tüm cevaplarınız için teşekkür ederim, gölge ayarlarını en düşük haline getirince çözüldü.
Oyun dosyaları bozulmuştur belki. Herhangi bir mod ve ya benzeri bir şey kullanmadınız değil mi?

Düşük ayarlara al o bölümü geç sonra tekrar ultra'ya çek

Her siyah ekran hatalarını ekran kartın bulmak mantıksızlık olur zaten AMD insanlar hurda gözü ile bakıyor artık ekran kartı ni test et RAM leri kontrol et varsa kayıt defteri hatalarını onar tüm bağlantıları gözden geçir

Bana da aynısı oldu. İnternette birçok çözüm mevcut. Ekranı "Full Screen Borderless" olarak ayarla. Grafik ayarlarını medium'a çek. V-SYNC aç çözülür.

Sana sorununun ne olduğunu söyleyeyim. Ekran kartı sürücünün güncel olması . Sen onu 2019 un son sürümüne geri çek. 2020 adranelini kullanma. 5700 için sorunlu patch notlarındada yazıyor zaten. Birde win10 güncelle.

Gölge ayarlarını düşürmek sorunumu çözdü çok teşekkürler.
Tüm cevaplarınız için teşekkür ederim, gölge ayarlarını en düşük haline getirince çözüldü.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…