RX5700 XT çok ısınıyor diyorlar özellikle ASUS TUF benim de kafam karıştı. Ben Gigabyte RX 5700 XT almayı düşünüyorum. Driver sorunu ısınma sorunu var mıdır? Bilgisi olan var mı?
Sorun varsa MSI RX 5700 XT alacağım sizce hangisi MSI'da fiyat yüksek ve yakın zamanda bildiginiz indirim var mı? B550 anakartlar gelince fiyattlar düşücek mi artacak mı? İlk çıktıgında pahalı mı olur ucuz mu olur? Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok iyi olur kafamdaki soru işaretleri giderilir.
Amd gpu'lar için en iyi markanın sapphire olduğu ortak görüş genel olarak. Asus TUF serisinin nvidia rtx serisindede ısınma sorunları olduğunu okumuştum.
AMD GPU'lar için en iyi markanın Sapphire olduğu ortak görüş genel olarak. ASUS TUF serisinin NVIDIA RTX serisindede ısınma sorunları olduğunu okumuştum.
Sapphire RX 5700 XT Nitro+ SE en beğendiğim ürün ama fiyat diğerlerine göre daha pahalı 2.el olarak da adam akıllı satılmıyor bütcemdem kısıp alabilirim, ya da RTX2070 alabilirim.
Bende yakın zamanda toplamayı düşünüyorum. Ekran kartı olarak rx 5600 xt sapphire pulse alacağım muhtemelen. Fiyatı hazır sistemlerde daha makul oluyor ancak kendisi tek olarak şuan 2600 tl civarlarına bulunabiliyor. B550 anakartlarla ilgili fiyatları yüksek çıkar muhtemelen ancak bu yeni serinin çıkışı b450'lerin fiyatını aşşağı çeker mi bilemiyorum. Umarım çeker
Bende yakın zamanda toplamayı düşünüyorum. Ekran kartı olarak RX 5600 XT Sapphire Pulse alacağım muhtemelen. Fiyatı hazır sistemlerde daha makul oluyor ancak kendisi tek olarak şu an 2600 TL civarlarına bulunabiliyor. B550 anakartlarla ilgili fiyatları yüksek çıkar muhtemelen ancak bu yeni serinin çıkışı B450'lerin fiyatını aşağı çeker mi bilemiyorum. Umarım çeker
Sapphire RX 5700 XT Nitro+ SE en beğendiğim ürün ama fiyat diğerlerine göre daha pahalı 2.el olarak da adam akıllı satılmıyor bütcemdem kısıp alabilirim, ya da RTX2070 alabilirim.
Se modelinin fanları argb ve çok küçük mhz farkı var nitro+’a göre,bence değmiyor.Ayrıca ben de böyle bir sistem kurmayı planlıyorum.Bir göz at istersen, hem fikrini alayım R5 3600 RX 5700 XT sistem toplama - Technopat Sosyal
200TL kadar daha ucuza RX 5700 XT Nitro+ (SE değil) alabilirsin. Gigabyte olan dediğin şu üç fanlı olan ise onun soğutması da Nitro+ kadar olmasa da gayet iyidir.
200TL kadar daha ucuza RX 5700 XT Nitro+ (SE değil) alabilirsin. Gigabyte olan dediğin şu üç fanlı olan ise onun soğutması da Nitro+ kadar olmasa da gayet iyidir.