ENCORESTT Hectopat Katılım 18 Mart 2017 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2020 #1 Apex Legends oyununu oynuyorum, fakat mavi ekran ve crash hatasını sürekli aldığımdan dolayı ne oyun zevkim kaldı ne de PC'yi açasım geliyor. minidump Konu için birçok yeri araştırdım internette lakin çözüm bulamadım. Yardımlarınızı rica ediyorum, şimdiden teşekkür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ocak 2020
Apex Legends oyununu oynuyorum, fakat mavi ekran ve crash hatasını sürekli aldığımdan dolayı ne oyun zevkim kaldı ne de PC'yi açasım geliyor. minidump Konu için birçok yeri araştırdım internette lakin çözüm bulamadım. Yardımlarınızı rica ediyorum, şimdiden teşekkür ederim.
Çözüm MayCrasH 10 Ocak 2020 Test büyük ihtimal problemsiz bitecektir, sistemi bu şekilde kullanın herhangi bir hız aşırtma işlemi yapmayın, 1 hafta kadar bu şekilde kalsın, sonrasında hız aşırtma işlemi yaparsınız, bellek hataları büyük ihtimal hız aşırtma nedenli olabilir.
Test büyük ihtimal problemsiz bitecektir, sistemi bu şekilde kullanın herhangi bir hız aşırtma işlemi yapmayın, 1 hafta kadar bu şekilde kalsın, sonrasında hız aşırtma işlemi yaparsınız, bellek hataları büyük ihtimal hız aşırtma nedenli olabilir.
MayCrasH Zettapat Katkıda Bulunan Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Ekim 2015 Mesajlar 12.749 Çözümler 610 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2020 #41 CPB'yi kapatabilirsin fakat mavi ekran aldığın zaman dosyayı gönderme, BIOS altından geri aktif yap tekrar mavi ekran alırsan o zaman gönder. Artı 0 Eksi
CPB'yi kapatabilirsin fakat mavi ekran aldığın zaman dosyayı gönderme, BIOS altından geri aktif yap tekrar mavi ekran alırsan o zaman gönder.
KS KS ENCORESTT Hectopat Katılım 18 Mart 2017 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2020 #42 MayCrasH dedi: Cpb'yi kapatabilirsin fakat mavi ekran aldığın zaman dosyayı gönderme, BIOS altından geri aktif yap tekrar mavi ekran alırsan o zaman gönder. Genişletmek için tıkla... Anlaşıldı patron CPB açık kalsın o zaman mavi ekran alırsam minidump yollarım. Artı 0 Eksi
MayCrasH dedi: Cpb'yi kapatabilirsin fakat mavi ekran aldığın zaman dosyayı gönderme, BIOS altından geri aktif yap tekrar mavi ekran alırsan o zaman gönder. Genişletmek için tıkla... Anlaşıldı patron CPB açık kalsın o zaman mavi ekran alırsam minidump yollarım.
MayCrasH Zettapat Katkıda Bulunan Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Ekim 2015 Mesajlar 12.749 Çözümler 610 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2020 #43 Son durum nedir? Artı 0 Eksi
KS KS ENCORESTT Hectopat Katılım 18 Mart 2017 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2020 #44 MayCrasH dedi: Son durum nedir? Genişletmek için tıkla... Mavi ekran hatası almadım henüz, açıkçası çok sık kullanamadım yoğun bir haftaydı. Düzeldi gibi Hala mavi ekran almadım, sorun çözüldü sanırım. Manuel overclock ve bahsi geçen yazılımlar crash e ve mavi ekrana sebebiyet veriyor. Son düzenleme: 21 Ocak 2020 Artı 0 Eksi
MayCrasH dedi: Son durum nedir? Genişletmek için tıkla... Mavi ekran hatası almadım henüz, açıkçası çok sık kullanamadım yoğun bir haftaydı. Düzeldi gibi Hala mavi ekran almadım, sorun çözüldü sanırım. Manuel overclock ve bahsi geçen yazılımlar crash e ve mavi ekrana sebebiyet veriyor.