Alınmaz daha olumlu yorum yapan bir inceleme videosuna rastlamadım. Termal pad sıkıntısı var olması gerekenden çok küçük yapıldığı için kart verimli soğumuyor deniliyor.
Alınmaz daha olumlu yorum yapan bir inceleme videosuna rastlamadım termal pad sıkıntısı var olması gerekenden çok küçük yapıldığı için kart verimli soğumuyor deniliyor.
Bu değerlerin çok sorun çıkaracağını düşünmüyorum. Ses sorununu umursamadığım için fanları %80-100 arası çalıştıracağım. O zaman bu değerleri görmem diye düşünüyorum. Sizce de öyle olur mu? Ve bir diğer sorun ise yarın veya çarşamba almam lazım.
Bu değerlerin çok sorun çıkaracağını düşünmüyorum. Ses sorununu umursamadığım için fanları %80-100 arası çalıştıracağım. O zaman bu değerleri görmem diye düşünüyorum. Sizce de öyle olur mu? Ve bir diğer sorun ise yarın veya çarşamba almam lazım.
Çoğu insan referans model kullanıyor, değerler sorun çıkaracak değerler değil fakat ekstra ücret verip custom bir model alıyorsunuz. Bence daha seçiçi davranın. Hevesinizi kırmak istemem ama bence bu model referans modelin üstüne fiyat farkını hakedecek çok bir şey sunmuyor.
Çoğu insan referans model kullanıyor, değerler sorun çıkaracak değerler değil fakat ekstra ücret verip custom bir model alıyorsunuz. Bence daha seçiçi davranın. Hevesinizi kırmak istemem ama bence bu model referans modelin üstüne fiyat farkını hakedecek çok bir şey sunmuyor.
%80 fan demek çok gürültü demek. Bence aceleci davranmayın sonuçta bu kartı uzun süre kullanacaksınız, Sapphire Pulse da yakında gelecektir onu bekleyin her açıdan daha iyi bir kart.
Birkaç gün beklememek için uzun süreli pişmanlık yaşamayın, sabredin.