RX 5700 XT Forza Horizon 5 takılıyor

Ayarlar bu şekilde.
Benim işlemci boşta daha sıcak çalışıyor. İlk görselde Çekirdek Saatler telemetrisinde hız 1.4 GHz'ye kadar düşmüş. Boşta işlemcinin kendisi bu kadara düşüyorsa sorun yok ama oyun esnasında bu hıza düşmüşse soğutma sorunu olabilir. Şimdilik tek kuruş harcamadan yapılabilecek en iyi şey sistemdeki gereksiz ne var ne yok temizlemek, arka planda çalışan gereksiz programları kapatmak, hatta gerekirse temiz format atmak. Ayrıca hızlı başlatma özelliği açıksa bunu kapatmanın da yararı olur.

Benim işlemci boşta daha sıcak çalışıyor. İlk görselde çekirdek saatler telemetrisinde hız 1.4 GHz'ye kadar düşmüş. Boşta işlemcinin kendisi bu kadara düşüyorsa sorun yok ama oyun esnasında bu hıza düşmüşse soğutma sorunu olabilir. Şimdilik tek kuruş harcamadan yapılabilecek en iyi şey sistemdeki gereksiz ne var ne yok temizlemek, arka planda çalışan gereksiz programları kapatmak, hatta gerekirse temiz format atmak. Ayrıca hızlı başlatma özelliği açıksa bunu kapatmanın da yararı olur.

Dediklerini sürekli yapıyorum zaten gereksiz şeyleri siliyorum ve formatta atıyorum sorun ekran kartında zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı