ihsans? Hectopat Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 85 9 Ocak 2023 #1 İkinci el bir RX 5700 XT aldim. Taktjm ekran kartını 1 saat boyunca oyun oynadim. Oynamaya devam ederken bilgisayarin ekrani bir anda dondu ve bilgisayar kapandi. Şimdi ise her şeyin ışığı yanıyor ama ekran gelmiyor ne yapacağım?
İkinci el bir RX 5700 XT aldim. Taktjm ekran kartını 1 saat boyunca oyun oynadim. Oynamaya devam ederken bilgisayarin ekrani bir anda dondu ve bilgisayar kapandi. Şimdi ise her şeyin ışığı yanıyor ama ekran gelmiyor ne yapacağım?
KS KS ihsans? Hectopat Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 85 9 Ocak 2023 #11 turko35408 dedi: 400 watt PSU benim külüstür sistemde zorlanıyor. Genişletmek için tıkla... Yarın o zaman baska bir PSU deneyeyim ama onda da calismazsa ne yapacağım. Artı 0 Eksi
turko35408 dedi: 400 watt PSU benim külüstür sistemde zorlanıyor. Genişletmek için tıkla... Yarın o zaman baska bir PSU deneyeyim ama onda da calismazsa ne yapacağım.
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 20.659 Makaleler 6 Çözümler 526 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 9 Ocak 2023 #12 ihsans? dedi: Yarın o zaman baska bir PSU deneyeyim ama onda da calismazsa ne yapacağım. Genişletmek için tıkla... Deneyin hocam. Sorun olursa yardımcı oluruz. Farklı PSU ile ekran kartını takmadan bir deneyin. Sorun olmazsa takın ekran kartını. Sorun olmazsa testler yaparız. Artı 0 Eksi
ihsans? dedi: Yarın o zaman baska bir PSU deneyeyim ama onda da calismazsa ne yapacağım. Genişletmek için tıkla... Deneyin hocam. Sorun olursa yardımcı oluruz. Farklı PSU ile ekran kartını takmadan bir deneyin. Sorun olmazsa takın ekran kartını. Sorun olmazsa testler yaparız.
KS KS ihsans? Hectopat Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 85 10 Ocak 2023 #13 turko35408 dedi: Deneyin hocam. Sorun olursa yardımcı oluruz. Farklı PSU ile ekran kartını takmadan bir deneyin. Sorun olmazsa takın ekran kartını. Sorun olmazsa testler yaparız. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam turko35408 dedi: Deneyin hocam. Sorun olursa yardımcı oluruz. Farklı PSU ile ekran kartını takmadan bir deneyin. Sorun olmazsa takın ekran kartını. Sorun olmazsa testler yaparız. Genişletmek için tıkla... Hocam sıkıntı karttaymis kartı aldığım adama yazdim adam iade veya değiştirme kabul etmiyorum diyor ne yapacağım. Artı 0 Eksi
turko35408 dedi: Deneyin hocam. Sorun olursa yardımcı oluruz. Farklı PSU ile ekran kartını takmadan bir deneyin. Sorun olmazsa takın ekran kartını. Sorun olmazsa testler yaparız. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam turko35408 dedi: Deneyin hocam. Sorun olursa yardımcı oluruz. Farklı PSU ile ekran kartını takmadan bir deneyin. Sorun olmazsa takın ekran kartını. Sorun olmazsa testler yaparız. Genişletmek için tıkla... Hocam sıkıntı karttaymis kartı aldığım adama yazdim adam iade veya değiştirme kabul etmiyorum diyor ne yapacağım.
SqueS Kilopat Katılım 15 Aralık 2017 Mesajlar 601 Çözümler 1 10 Ocak 2023 #14 ihsans? dedi: Sağ olun hocam Hocam sıkıntı karttaymis kartı aldığım adama yazdim adam iade veya değiştirme kabul etmiyorum diyor ne yapacağım. Genişletmek için tıkla... Hocam alırken kartı denemiş miydin. Artı 0 Eksi
ihsans? dedi: Sağ olun hocam Hocam sıkıntı karttaymis kartı aldığım adama yazdim adam iade veya değiştirme kabul etmiyorum diyor ne yapacağım. Genişletmek için tıkla... Hocam alırken kartı denemiş miydin.
KS KS ihsans? Hectopat Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 85 10 Ocak 2023 #15 SqueS dedi: Hocam alırken kartı denemiş miydin. Genişletmek için tıkla... Denedim gayet çalışıyordu. Artı 0 Eksi
SqueS Kilopat Katılım 15 Aralık 2017 Mesajlar 601 Çözümler 1 10 Ocak 2023 #16 ihsans? dedi: Denedim gayet çalışıyordu. Genişletmek için tıkla... Hocam zor bir durum 2.el sonuçta arayabileceğin bir hak var mı bilmiyorum satan kişi denedi aldı diyecek çünkü. Artı 0 Eksi
ihsans? dedi: Denedim gayet çalışıyordu. Genişletmek için tıkla... Hocam zor bir durum 2.el sonuçta arayabileceğin bir hak var mı bilmiyorum satan kişi denedi aldı diyecek çünkü.