Benim aklımdan geçen de, başka ortamdan gelen tavsiye de aynı. Hemen almayayım, bir de burada sorayım dedim, yine aynı. En yaygın tavsiye Kryonaut ve MX-6. zaten şu an MX-6 kargoda. MX-4 yüzünden hayal kırıklığı var ama hata bizde tabii. Düşük viskozite değerli macun kullanmamalıydım. İlçemde kargo şubesi olmadığı için salı günü mobil teslimat ile gelecek. O anki sıcaklık değerleri çok yüksek değilse belki erteleyebilirim ama çok süreceğini sanmam. İkinci kez sürdüğüm MX-4 bile bir haftada patladı çünkü. İlk geldiğinde sıcak odamda bile 70-72 derece çalışırdı. Şimdi 210W ile sınırladığım kart 81 derece görüyor. Aynı sebepten üçüncü kez içini açacak olmam zoruma gidiyor. Adamakıllı macun olsa belki elimden çıkarana kadar bir daha sürmeyecektim.
Bizim millet ucuz bir malı yerlere göklere sığdıramıyorsa bil ki kesin önemli bir kusuru var demektir. Mesela Patriot Burst, Apacer Panther veya PNY CS900 gibi SSD'ler, Gigabyte B450M S2H gibi anakartlar. Artics MX-4 de böyle bir macun. Ortalama bir işlemciye güzel bir hava soğutma takıp kullanacaksan ne ala. Ancak direkt çipe süreceksen rezalet.
MX-6 sürdüğüm zaman periyodik olarak sonuçları paylaşırım. Çünkü iyi olup olmadığı hemen anlaşılmıyor.