Çözüldü RX 5700 XT için BitFenix BPA600 PSU yeter mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Yer
Adana
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: AMD Ryzen 5 5600
Ekran kartı: XFX SWFT 309 RX 6700 10 GB
RAM: Patriot Viper Steel 32GB DDR4-3200 CL16
Anakart: Gigabyte A520M-K V2
Güç kaynağı: Cooler Master GX Bronze 750W
Kasa: Zoko Chiko ARGB
SSD: Kioxia Exceria G2 500 GB NVMe Gen3
HDD: Seagate 1TB 7200RPM SATA3 3.5"
HDD 2: Seagate 1TB 7200RPM SATA3 2.5"
İşlemci Soğutucu: 2 tane 9cm fanlı 2 borulu Snowman marka bir şey
Meslek
Öğrenci
İşlemci
Ryzen 5 3600
Güç kaynağı giriş seviye bir model, acaba 600W yeterli gelir mi? Ekran kartı Sapphire Pulse model, ucuza buldum ve elimdeki bu PSU ile bir sistem toplamayı düşünüyorum. @yusuf7878 bu PSU ile ilgili söylemek istediğin bir şey var mı hocam?

Güç kaynağı giriş seviye bir model, acaba 600W yeterli gelir mi? Ekran kartı Sapphire Pulse model, ucuza buldum ve elimdeki bu PSU ile bir sistem toplamayı düşünüyorum. @yusuf7878 bu PSU ile ilgili söylemek istediğin bir şey var mı hocam?
12v kanalindan 552w veriyor. Yeterli gelir.

Ama kotu bir model. Giris segmentinde altinda sayilir.

Son düzenleme:
12v kanalindan 582w veriyor. Yeterli gelir.
Hocam 12V kanalından 492W veren Zoko güç kaynağı ile arkadaşım 5700XT kullanırken sorun yaşıyordu PSU kaynaklı, bunda da benzer bir sorun yaşanmaz değil mi?

Ama kotu bir model. Giris segmentinde altinda sayilir.
Gamepower veya Rampage falan alacağıma bari bunu alayım dedim en azından marka adı var, baya ucuza aldım bunu da 2. el olarak.

Bana 550W bile yeter derken iyiydi 😡😡
Yeterli gelir, Xigmatek X-Power 600W yetiyor bende.

Hocam 12V kanalından 492W veren Zoko güç kaynağı ile arkadaşım 5700XT kullanırken sorun yaşıyordu PSU kaynaklı, bunda da benzer bir sorun yaşanmaz değil mi?

Gamepower veya Rampage falan alacağıma bari bunu alayım dedim en azından marka adı var, bayağı ucuza aldım bunu da 2. el olarak.

Pek sıkıntı cikaricagini sanmam. Sistem en fazla 350W - 400W falan ceker. Yaparsa anca voltaj dusuklugunden yapabilir. Eski bir guc kaynagi cunku. Occt power testi yaparsin. Buraya atarsan bakabilirim voltaj degerlerine.

Sorun çıkartacağını düşünmüyorum şahsen. PSU biraz kötü ama dediğiniz gibi saydığınız markalardan biraz daha iyi.

Marka adı olup sistemi havaya uçurmasında. O üretmiyor yani marka bir şey vaat etmiyor.

Belki de bitfenix daha kotudur. Bir şey demek dogru olmaz. Ic dizaynlarini bilmek lazim. Haklisin hocam.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı