RX 5700 XT için hangi monitörü almalıyım?

Bahsi geçen monitör olabilir veya o monitör olmayacaksa bile VA veya IPS panel olması iyi olur onu kastettim.
Anladım hocam, teşekkür ederim
ama 27 inç değil malesef
Allah bana o benq monitörü aldığım zamanları gösterecek'mi acaba? :)
TAM SİZLİK BİR MONİTÖR BENCE
Fişek bir monitör gibi duruyor gerçekten. Bütçemi 100 TL aşıyor ama hiç sorun değil. Kasım sonundaki indirimlerde fiyatları daha düşer mi? Yoksa beklemeden almalı mıyım? Samsung'un LC27HG70 monitörü 2.800'e alabiliyorum şuan.

2k 144hz kartınız ve bütçenize tam denk geliyor.
VA panel olarak MSI Mag271cq olabilir. Oldukça düşük input lag süresine sahip bir monitör.
Acer yeni IPS çıkarttı 2k 144hz HDR400 monitör. Fiyatı da 2600 civarı. Nitro XV2 diye aratibilirsiniz.

Gönül isterdi ki Asus MG279Q önerelim, ama maalesef.

Fişek bir monitör gibi duruyor gerçekten. Bütçemi 100 TL aşıyor ama hiç sorun değil. Kasım sonundaki indirimlerde fiyatları daha düşer mi? Yoksa beklemeden almalı mıyım? Samsung'un LC27HG70 monitörü 2.800'e alabiliyorum şuan.
Kasım sonunda fiyatlarının %10-20 arası düşeceğini tahmin ediyorum.

Predator olan G-Sync, AMD kart ile adaptif senkron kullanamazsınız.

2k 144hz kartınız ve bütçenize tam denk geliyor.
VA panel olarak MSI Mag271cq olabilir. Oldukça düşük input lag süresine sahip bir monitör.
Acer yeni IPS çıkarttı 2k 144hz HDR400 monitör. Fiyatı da 2600 civarı. Nitro XV2 diye aratibilirsiniz.

Gönül isterdi ki Asus MG279Q önerelim, ama maalesef.

Bütçemi
Predator olan G-Sync, AMD kart ile adaptif senkron kullanamazsınız.
Evet hocam G-Sync gibi bir problem doğuyor bu durumda.. Kafamda deli sorular resmen birini seçeceğiz ama bakalım hangisi olacak..

Ölü piksel varsa hiç gerek yok hocam.. Onun yerine ilk yazdığım 2K 144Hz monitörü alırım.. Ama bahsettiğiniz monitörü bulamadım, link rica edebilir miyim?

Zaman zaman 2800TL civarına düşüyor çok güzel bir monitör tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı