Aynen. AMD'nin kendi referans modeli. Isınma sorunu falan yok gayet memnunum. Şimdilik 1080p monitörle kullanıyorum. Önümüzdeki aylarda 2K monitör de alacağım aksilik olmazsa. Düşünen arkadaşlara verilerle yardımcı olmaya çalışıyorum. Aşağıdaki resimlerde görebilirsiniz değerleri.
Aynen. AMD'nin kendi referans modeli. Isınma sorunu falan yok gayet memnunum. Şimdilik 1080p monitörle kullanıyorum. Önümüzdeki aylarda 2K monitör de alacağım aksilik olmazsa. Düşünen arkadaşlara verilerle yardımcı olmaya çalışıyorum. Aşağıdaki resimlerde görebilirsiniz değerleri.
Siyah resimde PCIEXP16 olan ekran kartı sıcaklığı, boştayken 38 lerde. Oyun oynarken 47-48 oluyor. 2K oynarken de belki 5-6 derece daha yükselir diye tahmin ediyorum.
Gayet iyi. AMD sağlam bir kart yapmış. Sıcaklık değerleri olsun, ses olsun, oyunlarda FPS olsun. Aşağıdaki oyunları denedim ultra ayarlarda. Hepsinde akıcı oyun oynanıyor. Herhangi bir FPS düşmesi, düşüklüğü, takılma vs. rastlamadım.
- Assasins Creed Oddysey
- Battlefield V
- Metro Exodus
- Far Cry 5
- The Hunters: Call of the Wild
- Sid Meier's Civilization 6
Not: Bazı oyunlarda exe dosyasını windows 8 uyumlu çalıştır diye ayarladım. Windows 10 1903 versiyonda bir takım uyumsuzluklar var. Zamanla düzelecektir yeni gelen güncellemelerle.