RX 5700 XT için Sapphire vs MSI

Aynen. AMD'nin kendi referans modeli. Isınma sorunu falan yok gayet memnunum. Şimdilik 1080p monitörle kullanıyorum. Önümüzdeki aylarda 2K monitör de alacağım aksilik olmazsa. Düşünen arkadaşlara verilerle yardımcı olmaya çalışıyorum. Aşağıdaki resimlerde görebilirsiniz değerleri.

1.jpg 2.jpg 3.jpg DSC_0083.JPG DSC_0084.JPG

Aynen. AMD'nin kendi referans modeli. Isınma sorunu falan yok gayet memnunum. Şimdilik 1080p monitörle kullanıyorum. Önümüzdeki aylarda 2K monitör de alacağım aksilik olmazsa. Düşünen arkadaşlara verilerle yardımcı olmaya çalışıyorum. Aşağıdaki resimlerde görebilirsiniz değerleri.

Eki Görüntüle 430518Eki Görüntüle 430519Eki Görüntüle 430520Eki Görüntüle 430521Eki Görüntüle 430522
GPU sıcaklığı ben mi göremedim ? Oyun oynarken hiç ölçtünüz mü XT'nin sıcaklığını?

Siyah resimde PCIEXP16 olan ekran kartı sıcaklığı, boştayken 38 lerde. Oyun oynarken 47-48 oluyor. 2K oynarken de belki 5-6 derece daha yükselir diye tahmin ediyorum.

Kart iyimi basıl ?

Gayet iyi. AMD sağlam bir kart yapmış. Sıcaklık değerleri olsun, ses olsun, oyunlarda FPS olsun. Aşağıdaki oyunları denedim ultra ayarlarda. Hepsinde akıcı oyun oynanıyor. Herhangi bir FPS düşmesi, düşüklüğü, takılma vs. rastlamadım.
- Assasins Creed Oddysey
- Battlefield V
- Metro Exodus
- Far Cry 5
- The Hunters: Call of the Wild
- Sid Meier's Civilization 6

Not: Bazı oyunlarda exe dosyasını windows 8 uyumlu çalıştır diye ayarladım. Windows 10 1903 versiyonda bir takım uyumsuzluklar var. Zamanla düzelecektir yeni gelen güncellemelerle.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı