Omagah Decapat Katılım 21 Ağustos 2019 Mesajlar 742 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2020 #41 İNTEL'ci DEDE dedi: Biliyorsunuz ki k ibareli işlemcilerden soğutucu çıkmıyor eğer 5.0GHz OC falan düşünüyorsanız sağlam bir soğutucu gerekir. Elinizdeki soğutucuyu söyleyebilirmiziniz. @Omagah Genişletmek için tıkla... Corsair Hydro series H45 galiba hiç işlemcim çok fazla ısınmamıştı o yüzden memnunum.
İNTEL'ci DEDE dedi: Biliyorsunuz ki k ibareli işlemcilerden soğutucu çıkmıyor eğer 5.0GHz OC falan düşünüyorsanız sağlam bir soğutucu gerekir. Elinizdeki soğutucuyu söyleyebilirmiziniz. @Omagah Genişletmek için tıkla... Corsair Hydro series H45 galiba hiç işlemcim çok fazla ısınmamıştı o yüzden memnunum.
İNTEL'ci DEDE Hectopat Katılım 5 Haziran 2019 Mesajlar 825 Çözümler 1 Yer Antartika 11 Haziran 2020 #42 Silinen üye dedi: Anakartının BIOS'unun güncel olmasına dikkat et, 9. Nesil ile görüntü vermez yoksa. Bilgisayarı çalıştırabiliyorsan kontrol et bence. Genişletmek için tıkla... Düşünsene bu arkadaşa 3600 aldırdıklarını. Bilip bilmeden öneriyorlar işte.
Silinen üye dedi: Anakartının BIOS'unun güncel olmasına dikkat et, 9. Nesil ile görüntü vermez yoksa. Bilgisayarı çalıştırabiliyorsan kontrol et bence. Genişletmek için tıkla... Düşünsene bu arkadaşa 3600 aldırdıklarını. Bilip bilmeden öneriyorlar işte.
Clarence Morrow Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2018 Mesajlar 4.993 Makaleler 1 Çözümler 22 11 Haziran 2020 #43 İNTEL'ci DEDE dedi: Düşünsene bu arkadaşa 3600 aldırdıklarını. Bilip bilmeden öneriyorlar işte. Genişletmek için tıkla... Elinde halihazırda overclock destekli anakart olduğunu ve yüklü bütçesi olduğunu en başta söyleseydi 3600 önereni linçlerlerdi burada.
İNTEL'ci DEDE dedi: Düşünsene bu arkadaşa 3600 aldırdıklarını. Bilip bilmeden öneriyorlar işte. Genişletmek için tıkla... Elinde halihazırda overclock destekli anakart olduğunu ve yüklü bütçesi olduğunu en başta söyleseydi 3600 önereni linçlerlerdi burada.
Omagah Decapat Katılım 21 Ağustos 2019 Mesajlar 742 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2020 #44 Silinen üye dedi: Elinde halihazırda overclock destekli anakart olduğunu ve yüklü bütçesi olduğunu en başta söyleseydi 3600 önereni linçlerlerdi burada. . Genişletmek için tıkla... Orası öyle yav normalde 1.500 lirayı kendi paramdan koymak istemiyordum ama arkadaş daha mantıklı konuştuğu için kendi paramdan koydum.
Silinen üye dedi: Elinde halihazırda overclock destekli anakart olduğunu ve yüklü bütçesi olduğunu en başta söyleseydi 3600 önereni linçlerlerdi burada. . Genişletmek için tıkla... Orası öyle yav normalde 1.500 lirayı kendi paramdan koymak istemiyordum ama arkadaş daha mantıklı konuştuğu için kendi paramdan koydum.
İNTEL'ci DEDE Hectopat Katılım 5 Haziran 2019 Mesajlar 825 Çözümler 1 Yer Antartika 11 Haziran 2020 #45 Omagah dedi: Orası öyle yav normalde 1.500 lirayı kendi paramdan koymak istemiyordum ama arkadaş daha mantıklı konuştuğu için kendi paramdan koydum. Genişletmek için tıkla... Ne kadar OC düşünüyorsunuz.
Omagah dedi: Orası öyle yav normalde 1.500 lirayı kendi paramdan koymak istemiyordum ama arkadaş daha mantıklı konuştuğu için kendi paramdan koydum. Genişletmek için tıkla... Ne kadar OC düşünüyorsunuz.
Omagah Decapat Katılım 21 Ağustos 2019 Mesajlar 742 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2020 #46 İNTEL'ci DEDE dedi: Ne kadar OC düşünüyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Fazla değil onu araştırırım gene çok fazla abanmak istemiyorum diyebilirim belli değil ama. Son düzenleme: 11 Haziran 2020
İNTEL'ci DEDE dedi: Ne kadar OC düşünüyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Fazla değil onu araştırırım gene çok fazla abanmak istemiyorum diyebilirim belli değil ama.
İNTEL'ci DEDE Hectopat Katılım 5 Haziran 2019 Mesajlar 825 Çözümler 1 Yer Antartika 11 Haziran 2020 #47 Omagah dedi: neyse bu benim 3.konum olması lazım önerileriniz için teşekkür ederim BIOS güncel diye biliyorum bakarım oraya moderatör konuyu kilitleyebiliyorsa kilitliyebilir ikinizede teşekkür ederim baya yardımınız dokundu. Fazla değil onu araştırırım gene çok fazla abanmak istemiyorum diyebilirim belli değil ama. Genişletmek için tıkla... Eğer 5Ghz felan düşünürseniz daha sağlam soğutucu gerekir.
Omagah dedi: neyse bu benim 3.konum olması lazım önerileriniz için teşekkür ederim BIOS güncel diye biliyorum bakarım oraya moderatör konuyu kilitleyebiliyorsa kilitliyebilir ikinizede teşekkür ederim baya yardımınız dokundu. Fazla değil onu araştırırım gene çok fazla abanmak istemiyorum diyebilirim belli değil ama. Genişletmek için tıkla... Eğer 5Ghz felan düşünürseniz daha sağlam soğutucu gerekir.
Omagah Decapat Katılım 21 Ağustos 2019 Mesajlar 742 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2020 #48 İNTEL'ci DEDE dedi: Eğer 5GHz falan düşünürseniz daha sağlam soğutucu gerekir. Genişletmek için tıkla... Anladım ama herhalde o kadar çıkarmama gerek yok.
İNTEL'ci DEDE dedi: Eğer 5GHz falan düşünürseniz daha sağlam soğutucu gerekir. Genişletmek için tıkla... Anladım ama herhalde o kadar çıkarmama gerek yok.
İNTEL'ci DEDE Hectopat Katılım 5 Haziran 2019 Mesajlar 825 Çözümler 1 Yer Antartika 11 Haziran 2020 #49 Omagah dedi: Anladım ama herhalde o kadar çıkarmama gerek yok. Genişletmek için tıkla... Ne kadar GHz o kadar oyun performansı.
Omagah dedi: Anladım ama herhalde o kadar çıkarmama gerek yok. Genişletmek için tıkla... Ne kadar GHz o kadar oyun performansı.
Omagah Decapat Katılım 21 Ağustos 2019 Mesajlar 742 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2020 #50 İNTEL'ci DEDE dedi: Ne kadar GHz o kadar oyun performansı. Genişletmek için tıkla... Anladım ileride sağlam soğutucu alabilirim o halde peki 5GHz'e çıkarabilecek en ucuz soğutucuyu önerebilir misiniz?
İNTEL'ci DEDE dedi: Ne kadar GHz o kadar oyun performansı. Genişletmek için tıkla... Anladım ileride sağlam soğutucu alabilirim o halde peki 5GHz'e çıkarabilecek en ucuz soğutucuyu önerebilir misiniz?