İNTEL'ci DEDE Hectopat Katılım 5 Haziran 2019 Mesajlar 825 Çözümler 1 Yer Antartika 11 Haziran 2020 #51 Omagah dedi: Anladım ileride sağlam soğutucu alabilirim o halde peki 5GHz'e çıkarabilecek en ucuz soğutucuyu önerebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Kasanızın radiatör desteği? @Omagah kasanız nedir? Son düzenleme: 11 Haziran 2020
Omagah dedi: Anladım ileride sağlam soğutucu alabilirim o halde peki 5GHz'e çıkarabilecek en ucuz soğutucuyu önerebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Kasanızın radiatör desteği? @Omagah kasanız nedir?
Omagah Decapat Katılım 21 Ağustos 2019 Mesajlar 742 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2020 #52 İNTEL'ci DEDE dedi: Kasanızın radiatör desteği? Genişletmek için tıkla... Çok duyuyorum ama ne tam bilmiyorum kasamda onun için boş bir alan var kasam Thermaltake versa II bu arada.
İNTEL'ci DEDE dedi: Kasanızın radiatör desteği? Genişletmek için tıkla... Çok duyuyorum ama ne tam bilmiyorum kasamda onun için boş bir alan var kasam Thermaltake versa II bu arada.
İNTEL'ci DEDE Hectopat Katılım 5 Haziran 2019 Mesajlar 825 Çözümler 1 Yer Antartika 11 Haziran 2020 #53 @Omagah zahmet olmazsa kasanızın içini fan yuvaları görünecek şekilde atar mısınız?
Omagah Decapat Katılım 21 Ağustos 2019 Mesajlar 742 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2020 #54 İNTEL'ci DEDE dedi: @Omagah zahmet olmazsa kasanızın içini fan yuvaları görünecek şekilde atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Şu an iş yerinki PC'deyim akşam geç saatde döneceğim o zaman atarım.
İNTEL'ci DEDE dedi: @Omagah zahmet olmazsa kasanızın içini fan yuvaları görünecek şekilde atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Şu an iş yerinki PC'deyim akşam geç saatde döneceğim o zaman atarım.
55superx Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 13.950 Makaleler 2 Çözümler 77 11 Haziran 2020 #55 İNTEL'ci DEDE dedi: Düşünsene bu arkadaşa 3600 aldırdıklarını. Bilip bilmeden öneriyorlar işte. Genişletmek için tıkla... Biz nereden bilelim İ5 7400 kullanacağım diyen adamda Z370 olduğunu
İNTEL'ci DEDE dedi: Düşünsene bu arkadaşa 3600 aldırdıklarını. Bilip bilmeden öneriyorlar işte. Genişletmek için tıkla... Biz nereden bilelim İ5 7400 kullanacağım diyen adamda Z370 olduğunu