RX 5700 XT ile mining yapılır mı?

erdem.uluzger

Hectopat
Bundan önceki konumda RTX 3090'ı sormuştum ama F/P açısından en mantıklı kart RX 5700 XT gibi. 55 mhs ve 95 Watt gibi değerler gördüm internette. Eminim ki ben 90 Watt'la 55 Mhs'yi görürüm. Sizce RX 5700 XT ile mining yapmak mantıklı mı? Altcoinlerde de işe yarar mı? Alternatif kartlar neler? Piyasada 1 tane bile yok nasıl bulabilirim? Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

1 sene önce aldığım 5700XT Gaming X'i denemek için satışa koymuştum 11 bine. On buçuğa hemen aldı birisi. Bir anda satmış oldum. Meğer mining performansı iyiymiş.

Daha mining nedir bilmez iken 5700xt nitro+ aldım cüzi fiyata. Sonra öğrendim ki mining denen bir şey varmış. En verimli kartlardan biride buymuş. 57 mh, 100w performans. 54,xx mh 84w tavsiye edilen 2 adet profilim var.
Başka konunuzuda okudum. 6700t nitro+ da aldım 2. Kart olarak ancak mutlu etmedi. 47 mh 112w gibi bir değerim var. Tabi 6700e rom atmadım.
6600xt nitro+ 5 gün önce 5350 tl gibi bir fiyata satıldı ve almadığıma pişman oldum.

Sözün özü 5700 xt en verimli kartlardan birisi, üzmez. Maks mem 84 derece gördüm o da güney doğu anadolu bölgesi sıcaklık 42 derece...

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı