RX 5700 XT ısınıyor

Bilgisayarda sıvı soğutucu olmadığından ısınıyor olabilir mi?
Hocam, kasanın yan kapağını çıkarıp sıcaklığı test edin. Eğer sıcaklık düşüyor ise kasa içi havalandırma kötü demektir.

80 dereceye kadar kabul edilebilir ama içiniz rahat etmesi açısından servise kontrol amaçlı gönderebilirsiniz.
Oyun oynarken yan kapağı çıkartıyorum. MSI Afterburner programıyla yaptığım fan ayarlarında 70 derece üstüne çıkmıyor. AMD Radeon Software otomatik ayarda 75 derece üstüne çıkıyor.

Son düzenleme:
Kasaniza 1 adet Akasa Viper fan tavsiye ederim mümkünse 14 Cm'lik, benim 1660 Super ekran kartim 70'lere cikarken şimdi sadece onunla 62'lere indi 4 fanli bir PC idi 5. fanım Akasa Viper oldu yari 2/3 devirde çalışıyor genelde ve yetiyor.

Kasaniza 1 adet Akasa Viper fan tavsiye ederim mümkünse 14 Cm'lik, benim 1660 Super ekran kartim 70'lere cikarken şimdi sadece onunla 62'lere indi 4 fanli bir PC idi 5. fanım Akasa Viper oldu yari 2/3 devirde çalışıyor genelde ve yetiyor.
Bu fanın konumlandırmasını nereye yaptınız acaba ?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı