RX 5700 XT kaç TL eder?

Yagami_Light07

Hectopat
Yer
İzmir-Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 7 3700x
RTX 3070
16 GB Ram
X570 Anakart
Meslek
Hukuk Okuyor 2/4
Arkadaşlar başlıkta da görüldüğü gibi Sapphire Pulse marka RX 5700 XT'ye sahibim. Yükseltmek istediğim için satmayı düşünüyorum. Sizce 2023'te bu ekran kartı ne kadar eder? (herhangi bir mining içini açma vs yok kutusuz sadece oyunda kullanıldı)

2500-3000 TL arasi.

O kadar az mı? Şahsen zamanında stok sorunlarının vakitlerinde bu kart mining için dört dörtlük olduğundan çok iyi paralara gidiyordu? Daha yükseği zorlanmaz mı?

O kadar az mı? Şahsen zamanında stok sorunlarının vakitlerinde bu kart mining için dört dörtlük olduğundan çok iyi paralara gidiyordu? Daha yükseği zorlanmaz mı?
2 sene önce satsan belki 4000-5000'e giderdi ama şimdi o kadar etmez.

2 sene önce satsan belki 4000-5000'e giderdi ama şimdi o kadar etmez.
Hocam zaten o zamanlarda almıştım. Şahsen Performansı halen daha kötü değil dediğim gibi yükseltme için satacağım. 3500 civarı'na düşünecem gibi.

Hocam zaten o zamanlarda almıştım. Şahsen Performansı halen daha kötü değil dediğim gibi yükseltme için satacağım. 3500 civarı'na düşünecem gibi.

3800 TL'den RX 6600 XT'ler başlıyor.

5700 XT, RTX 2060 Super muadili bir kart olması lazım. AMD nin de fiyatlarının düşük oldugunu düşünürsek 3-3.5k eder sanırım.

3800 TL'den RX 6600 XT'ler başlıyor.
Onunla bunun kalitesinde bir mining yapamazsın ama. Ki performans olarak pek fark da olmaz.

5700 XT, RTX 2060 Super muadili bir kart olması lazım. AMD nin de fiyatlarının düşük oldugunu düşünürsek 3-3.5k eder sanırım.
Bu mantıklı geldi. Bir bakayım sarı sitede daha yüksek'ten satanlar da var. Keşke Geçen sene Okutsaymışım Üni 1 'de iken ben bir sene yattı güzelim kart. Fena Para ederdi o zamanlar.

Onunla bunun kalitesinde bir mining yapamazsın ama. Ki performans olarak pek fark da olmaz.

Performans farkı çok olmasa da 1 nesil fark var 2 kart arasında. RDNA, RDNA 2 farkı var. 5700 XT'de Ray Tracing açamıyorsun mesela. Ayrıca 5700 XT'nin 225W güç çekerek verdiği performansı RX 6600 XT 160W güç çekerek geçiyor. Mining için kart alan da kalmadı artık.

Mining işi bittiği için kartlar ucuzladı zaten. Mining için kimse bu karta bu kadar para vermez artık. 2.5K civarına hemen satılır diye düşünüyorum. 3K'ya koy satılmazsa düşürürsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…