RX 5700 XT mi RTX2060 Super mi?

Bütçe
4000
İlk zamanlarında dediğiniz gibi tam bir bombaydı ama sizce şu an da tam olarak bomba mı yapılan güncellemelere rağmen?

İlk zamanlarında dediğiniz gibi tam bir bombaydı ama sizce şu an da tam olarak bomba mı yapılan güncellemelere rağmen?

Son 1 ayda 5 kez Driver sil kur yaptım sen düşün. Sonunda geri yolladım. Yani burada aklını çelmek istemem ama NVIDIA dlss teknolojisini ben bilseydim es geçmezdim doğrusu.

Son 1 ayda 5 kez Driver sil kur yaptım sen düşün. Sonunda geri yolladım. Yani burada aklını çelmek istemem ama NVIDIA dlss teknolojisini ben bilseydim es geçmezdim doğrusu.
Ben de 5 6 aya toplayacağım. 2070 Super için bütçe oluşturabilirim ama bu seferde monitörden kısmam gerekecek. Sıkıntılı durum.

5-6 aya yeni seriler çıkabilir daha uygun olabilir eskiyen seriler gerçi bizim ülkede zorda belki alabilirsin umarım.
5700 XT tabii ki. 2070 Super gücünde performans veriyor. XFX RX 5700 XT 3500 TL.

Maalesef 2070 Super'le kafa kafaya giden bir kart değil 2070 ile 2070 Super arası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…