RX 5700 XT model önerisi

Bende de Vega 64 var. Üzerindeki RGB çıkış çalışmıyor. Bu çok önemli değil aslında ama sıcaklık değerleri normal olsa da kart kapanıp duruyor. AMD ile alakalı bir durum sanırım. Ama beni ilgilendirmez ben oyun oynayamıyorum. Asus yetkili servisi beni aradı ve kartta sorun olmadığını kontrolleri gerçekleştirdiklerini söylediler. kontrolleri neymiş peki. 10 15 dakika Metro Exodus diye bir oyunu oynamak.
Battlefield V de 1 2 saat oynadıktan sonra kapanma oluyor,
Pes2020 de 2 maç sonra kapanma oluyor,
Aida64 ile stress testinde GPU 15 dakika dayanamıyor diye tek tek yazdım.
(ki sıcaklık sorunum yok oyunlarda 65 C üzerine çıkmıyor sistem. GTX 1060 ile denedim oyunlarda bir sıkıntı yaşamadım.)
Baktım hala kem küm ediyorlar. RGB çıkışı öne sürdüm, ne olduğunu bile bilmiyorlar, nasıl ASUS yetkili servisi anlamadım. Bakalım ne olacak göreceğiz. Güya parça bekliyorlar. Ne parçasıysa ?
Asus Turbo, Gigabyte Windforce, Palit JS, Inno 2X OC.
Hepsi de kaliteli markalar.
Kusura bakma ama pek de kaliteli modeller değil. Hepsi de kırpılmış, soğutmasından feragat edilmiş ürünler.
Palit ve Inno'nun sorunlarını bizzat gördüm forumda,
Asus ve Gigabyte o fiyata zor.

Bu kart da Nitro+ alternatifi olarak düşünebilir. Geçen incehesap indirimlerde 2900 gibi mükemmel ötesi fiyata satılıyordu.
Burada sıcaklık değerleri mevcuttur.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Burada da video incelme mevcut.

Yetkili Servisleri Berbat aradım böyle böyle dedim sonra açmadılar telefonumu 25 defa aradığımı unutmamışımdır

Benim amacım kartı değişime sokup Vatan'dan Sapphire Nitro + almak. Ama sanırım mümkün olmayacak. THH ye gideceğim eğer RGB yi yapamazlarsa. Paramı alıp dışarıdan daha ucuza alırım Vatan zaten kazık.

Merhabalar arkadaşlar, RX 5700 XT 2 hafta sonra almayı düşünüyorum. Hangi model önerirsiniz?
Bu konuyu buraya actin ya, simdi kafan allak bullak olacak. Cebine uygun olan ne ise onu al. Aralarinda devasa bir fark yok. Kimi sapphire al der, kimi gigabyte. Kimi sapphire kotu der, kimi gigabyte ucuz der. Inan aralarinda devasa bir fark yok cogunda marka ve tasarim farki var okadar.

Bi An Önce THH Gitmenizi Öneririm Hakkınızı alın hocam

Niçin MECH modeli önerilmemiş? Merakımdan soruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…