RX 5700 XT model önerisi

xDizZzy

Hectopat
Daha fazla  
MSI Radeon RX 5700 XT Gaming X ekran kartı mı? Sapphire Nitro+ Radeon RX 5700 XT 8 GB 256Bit GDDR6 DX(12) PCI-e 4.0 ekran kartı (11293-03-40G) mı? Bu ikisi arasında gidip geliyorum.Hangisi daha iyidir? İkisi de aynı fiyat çünkü.

Memnunum 1 yıl oldu herhangi bir sorun yaşamadım. Zaten 250-300W'a kadar da fanlar dönmüyor bu yüzden de sessiz çalışıyor.

B550 serisi anakartlar piyasaya çıktığı zaman toplamaya başlayacağım. Ryzen 5 3600, MSI B550 MPG Gaming Plus, 16 GB 3600 MHz, Sapphire RX 5700XT Special Edition Nitro+,Samsung 970 Evo Plus, FSP Hydro g Pro 850, Cooler Master TD500 Mesh White.

Gaming X kullanıyorum Gayet Memnunum ve başarılı bir kart. 6 Aylık bir kullanım ile söylüyorum daha bir sorun yaşamadım.
Ek olarak biraz da garanti açısından düşünüyorum shappire garanti olarak nasıl bilmiyorum aynı firmalar diye duydum Servispoint fakat msi kadar incelik gösterirler mi bilemiyorum. O yüzden tercihim MSI.

Eğer Gaming X almaya karar verirsem QP Gaming XT hazır sistemini tercih edeceğim.
Güç Kaynağı modeliniz nedir ?

Güç Kaynağı modelim; High Power 750w 80Gold.

Kasa Görseli;

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2020-05-26 at 18.25.11.jpeg
    73,4 KB · Görüntüleme: 43

İşlemciyi Overclock yaptığınız zaman stok soğutucu ve 8 pin işlemci güç bağlantısı yeterli oldu mu? Ben muhtemelen 8+4 pin CPU bağlantısı kullanacağım B550 serisi anakartla birlikte.

Neredeyse ayni kartlar, ben tercihimi Msi dan yana kullanmistim aldigimda, Nitro+ 300tl daha pahaliydi. Ayrica Msi'in marka olarak kalitesine bir tik daha guvenim var.

Sapphire modeli soğutma ve stabilite olarak daha iyi.

Stabiliteden kastiniz nedir? Sogutmayi verilerle destekleyebilirsiniz onu anlarim da, stabiliteyi cozemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…