Her marka o tarihte mi çıkaracak? Beklemekten sıkıldımAğustos 2019 ortasında.
Beklememi önerdiler. Daha iyi soğutuculu modellerin daha sağlıklı olacağını söylediler. Banada mantıklı geldi.Ben olsam yapıştırırdım orijinal modeli. Bir tek bana mı çok hoş geliyor şu F.E. modeller yavGerçi Nvidia çift fana geçerek bozdu, eski gümüşi tasarımına hastaydım adamların
![]()
Sabırsızlıkla bekliyorum. Sistemdeki parçaları bitirdim sayılır. Ekran kartıda çıksa çok mutlu olucam.Ben de beklemeni öneririm. F.E. modelleri çok şık duruyor doğrudur ama tek fandan dolayı sıcaklıklar çok da iyi olmuyor. Markaların çıkardıkları canavar gibi soğutmayla geliyor.
Maalesef o konuda bir malumatım yok. Ama kesinlikle bekleyin sabredeceğinize değecektir. Ha şöyle bir durum da var. Çıkacak soğutma sistemleri founder's editionlardan rahat 500 600 lira fazla olacaktır. Bütçem yetmez diyorsanız şimdiden alabilirsiniz.Her marka o tarihte mi çıkaracak? Beklemekten sıkıldım.
Bekleyip görmek lazım. Çok fazla fiyat farkı olursa bir düşünürümMaalesef o konuda bir malumatım yok. Ama kesinlikle bekleyin sabredeceğinize değecektir. Ha şöyle bir durum da var. Çıkacak soğutma sistemleri founder's editionlardan rahat 500 600 lira fazla olacaktır. Bütçem yetmez diyorsanız şimdiden alabilirsiniz.
www.technopat.net
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.