RX 5700 XT Özel Tasarımlar Ne Zaman Çıkar?

Ben olsam yapıştırırdım orijinal modeli. Bir tek bana mı çok hoş geliyor şu F.E. modeller yav 😀 Gerçi Nvidia çift fana geçerek bozdu, eski gümüşi tasarımına hastaydım adamların😍
Beklememi önerdiler. Daha iyi soğutuculu modellerin daha sağlıklı olacağını söylediler. Banada mantıklı geldi.

Ben de beklemeni öneririm. F.E. modelleri çok şık duruyor doğrudur ama tek fandan dolayı sıcaklıklar çok da iyi olmuyor. Markaların çıkardıkları canavar gibi soğutmayla geliyor.

Her marka o tarihte mi çıkaracak? Beklemekten sıkıldım 😄 .
Maalesef o konuda bir malumatım yok. Ama kesinlikle bekleyin sabredeceğinize değecektir. Ha şöyle bir durum da var. Çıkacak soğutma sistemleri founder's editionlardan rahat 500 600 lira fazla olacaktır. Bütçem yetmez diyorsanız şimdiden alabilirsiniz.

Ağustos
Maalesef o konuda bir malumatım yok. Ama kesinlikle bekleyin sabredeceğinize değecektir. Ha şöyle bir durum da var. Çıkacak soğutma sistemleri founder's editionlardan rahat 500 600 lira fazla olacaktır. Bütçem yetmez diyorsanız şimdiden alabilirsiniz.
Bekleyip görmek lazım. Çok fazla fiyat farkı olursa bir düşünürüm🙄.

Fiyat tahminleri alalım arkadaşlar😀. Çıksın artık şu ekran kartları.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı