RX 5700 XT Satılmalı mı?

speckwarms

Hectopat
Yer
Aydın
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, bir vakittir ekran kartımı satıp, sıfır güncel bir kart almak istiyordum. Dün sarı siteye ilan koydum hemen akabinde bayağı bir ilgi gördü.
Açıkçası ekran kartı fiyatları aşırı derecede dalgalı yaklaşık bir ay önce 10 bin bandına satılan kartlar şu an 14-15 bin ve stok bulmak bile oldukça güç. Sizce bu fiyata satsam 1 ay içinde üstüne para koymadan 3060 Ti sıfır alabilir miyim?
Gelen bir teklifte sıfır kutulu TR garantili ASUS RTX 3060 Ti Dual mini başabaş takas teklif etti. Aklıma da yattı. Çünkü elimde başka ekran kartı yok işlemci R5 3600 bildiğim kadarıyla dahili grafik birimi yok, kartı nakit karşılığı satsam yeni kart alasıya kadar sistem boşa çıkacak. Kafam karışık ne önerirsiniz?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20211117-111227_sahibindencom.jpg
    Screenshot_20211117-111227_sahibindencom.jpg
    28,1 KB · Görüntüleme: 65
Bence nakit satın ve üstüne biraz ekleyip en azından Asus Dual model alın. 3600 ile darboğaz olur bu arada. Benim önerim bulursanız TUF 3060ti ve 5600X işlemci almanız.

Bence nakit satın ve üstüne biraz ekleyip en azından Asus Dual model alın. 3600 ile darboğaz olur bu arada. Benim önerim bulursanız TUF 3060ti ve 5600X işlemci almanız.

Öneri için teşekkürler. İşlemciyi kısa vadede yükseltmek için bütçem maalesef yok.
Ekran kartını nakit satmak istememe sebebim dediğim gibi başka kart yok sistem boşa çıkacak ödevler vs için laptopa kalmak istemiyorum.
Mesaj atan kişiler mining için istiyor kartı, bana da aynısı olmuştu. Bence çok büyük bir "upgrade" olmaz 5700XT'den 3060ti. Ayrıca 1 ay içinde dolar 15-20 bile olabilir, ülkede yarının garantisi yok.

Aslında upgrade den ziyade güncelleme desek daha doğru olur. Sonuçta bu kartın garantisi bitti, eşdeğer de özellikleri olsa sıfır karta takas etmek mantıklı geliyor. Bildiğim kadarıyla 3060Ti arasında belirgin bir performans farkı vardı.

Kartınız mining için çok iyi. Bu yüzden takas yapıyorlar bilginize. 3060 Ti'dan bile daha iyi performansı var. Eğer mining yapmayacaksanız alabilrsiniz. Veya ayda 120 dolar kazanmaya ne dersiniz 😏😏😏😏

Öneri için teşekkürler. İşlemciyi kısa vadede yükseltmek için bütçem maalesef yok.
Ekran kartını nakit satmak istememe sebebim dediğim gibi başka kart yok sistem boşa çıkacak ödevler vs için laptopa kalmak istemiyorum.

Aslında upgrade den ziyade güncelleme desek daha doğru olur. Sonuçta bu kartın garantisi bitti, eşdeğer de özellikleri olsa sıfır karta takas etmek mantıklı geliyor. Bildiğim kadarıyla 3060Ti arasında belirgin bir performans farkı vardı.
Hocam dediğim gibi, bence nakit olarak satın ve 0 bir kart alın.

Kartınız mining için çok iyi. Bu yüzden takas yapıyorlar bilginize. 3060 Ti'dan bile daha iyi performansı var. Eğer mining yapmayacaksanız alabilrsiniz. Veya ayda 120 dolar kazanmaya ne dersiniz 😏😏😏😏

Mining performansının iyi olduğunu okudum, duydum. Ancak ben miningden anlamam ve mevcut sistemi kendim kullanıyorum en fazla geceleri mining yapabilirim yani 01:00 - 09:00 arası gibi ama ondanda hayır gelmez diye tahmin ediyorum.

Hocam dediğim gibi, bence nakit olarak satın ve 0 bir kart alın.

Hocam korkum şu, iki kişi şuan evet desem almaya gelecekler ama ben şuan o fiyata rtx 3060ti bulamam. Ne zamana bulabilirim belirsiz çünkü hem fiyatlar çok oynak hem de kur artışı devam ediyor.

Mining performansının iyi olduğunu okudum, duydum. Ancak ben miningden anlamam ve mevcut sistemi kendim kullanıyorum en fazla geceleri mining yapabilirim yani 01:00 - 09:00 arası gibi ama ondanda hayır gelmez diye tahmin ediyorum.

Hocam korkum şu, iki kişi şu an evet desem almaya gelecekler ama ben şu an o fiyata RTX 3060 Ti bulamam. Ne zamana bulabilirim belirsiz çünkü hem fiyatlar çok oynak hem de kur artışı devam ediyor.

3060 Ti'lar 13K şu anlık kaça satmayı düşünüyorsunuz ki?

Hocam korkum şu, iki kişi şuan evet desem almaya gelecekler ama ben şuan o fiyata rtx 3060ti bulamam. Ne zamana bulabilirim belirsiz çünkü hem fiyatlar çok oynak hem de kur artışı devam ediyor.
Hocam diyelim bu kartı 13.000TL'ye sattınız. Üstüne para ekleme şansınız yok mu? Varsa ne kadar?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı