N NQXT Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Şubat 2020 Mesajlar 1.114 Yer 𝒀𝑶𝒁𝑮𝑨𝑻/𝑴𝑬𝑹𝑲𝑬𝒁 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2020 #11 Cemakkaya dedi: Tabi ki. Genişletmek için tıkla... Hocam ben Sapphire RX 5700 XT Nitro + alacağım ama MSI Mech modelini detaylı araştırdıgınızmı bütcem. Deliyürek58 dedi: Nitro akar. Genişletmek için tıkla... Evet Nitro akar ama bütcem izin vermiyor ya anakartdan kısacağım ya da ekran kartından.
Cemakkaya dedi: Tabi ki. Genişletmek için tıkla... Hocam ben Sapphire RX 5700 XT Nitro + alacağım ama MSI Mech modelini detaylı araştırdıgınızmı bütcem. Deliyürek58 dedi: Nitro akar. Genişletmek için tıkla... Evet Nitro akar ama bütcem izin vermiyor ya anakartdan kısacağım ya da ekran kartından.
JusTaUseR Hectopat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 3.937 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2020 #12 NQXT dedi: Hocam ben Sapphire RX 5700 XT Nitro + alacağım ama MSI Mech modelini detaylı araştırdıgınızmı bütcem. Evet Nitro akar ama bütcem izin vermiyor ya anakartdan kısacağım ya da ekran kartından. Genişletmek için tıkla... Nitro alamıyorsanız Pulse veya Gigabyte Gaming OC alın.
NQXT dedi: Hocam ben Sapphire RX 5700 XT Nitro + alacağım ama MSI Mech modelini detaylı araştırdıgınızmı bütcem. Evet Nitro akar ama bütcem izin vermiyor ya anakartdan kısacağım ya da ekran kartından. Genişletmek için tıkla... Nitro alamıyorsanız Pulse veya Gigabyte Gaming OC alın.
N NQXT Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Şubat 2020 Mesajlar 1.114 Yer 𝒀𝑶𝒁𝑮𝑨𝑻/𝑴𝑬𝑹𝑲𝑬𝒁 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2020 #13 JusTaUseR dedi: Nitro alamıyorsanız Pulse veya Gigabyte Gaming OC alın. Genişletmek için tıkla... Evet Gigabyte mantıklı fakat üstüne azdaha koyarım Nitro alırım fikri çıkmıyor aklımdan.
JusTaUseR dedi: Nitro alamıyorsanız Pulse veya Gigabyte Gaming OC alın. Genişletmek için tıkla... Evet Gigabyte mantıklı fakat üstüne azdaha koyarım Nitro alırım fikri çıkmıyor aklımdan.
JusTaUseR Hectopat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 3.937 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2020 #14 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et şu videoya bakın derim. NQXT dedi: Evet Gigabyte mantıklı fakat üstüne azdaha koyarım Nitro alırım fikri çıkmıyor aklımdan. Genişletmek için tıkla...
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et şu videoya bakın derim. NQXT dedi: Evet Gigabyte mantıklı fakat üstüne azdaha koyarım Nitro alırım fikri çıkmıyor aklımdan. Genişletmek için tıkla...
N NQXT Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Şubat 2020 Mesajlar 1.114 Yer 𝒀𝑶𝒁𝑮𝑨𝑻/𝑴𝑬𝑹𝑲𝑬𝒁 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2020 #15 Hocam 3 model düşünüyorum kısaca hangisi iyi onu söyler misiniz? Sapphire RX 5700 XT Nitro + MSI Gaming X. Gigabyte Gaming OC Bunların arasından hangisi iyidir.
Hocam 3 model düşünüyorum kısaca hangisi iyi onu söyler misiniz? Sapphire RX 5700 XT Nitro + MSI Gaming X. Gigabyte Gaming OC Bunların arasından hangisi iyidir.
JusTaUseR Hectopat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 3.937 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2020 #16 NQXT dedi: Hocam 3 model düşünüyorum kısaca hangisi iyi onu söyler misiniz? Sapphire RX 5700 XT Nitro + MSI Gaming X. Gigabyte Gaming OC. Bunların arasından hangisi iyidir. Genişletmek için tıkla... Ben Nitro+ alırdım.
NQXT dedi: Hocam 3 model düşünüyorum kısaca hangisi iyi onu söyler misiniz? Sapphire RX 5700 XT Nitro + MSI Gaming X. Gigabyte Gaming OC. Bunların arasından hangisi iyidir. Genişletmek için tıkla... Ben Nitro+ alırdım.
N NQXT Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Şubat 2020 Mesajlar 1.114 Yer 𝒀𝑶𝒁𝑮𝑨𝑻/𝑴𝑬𝑹𝑲𝑬𝒁 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2020 #17 JusTaUseR dedi: Ben Nitro+ alırdım. Genişletmek için tıkla... Bende öyle düşünüyorum.
erenyilmaz29 Hectopat Katılım 10 Kasım 2019 Mesajlar 284 Çözümler 2 25 Mayıs 2020 #18 Sapphire RX 5700 XT Nitro+ kullanıyorum, daha bir sıkıntısını görmedim.
N NQXT Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Şubat 2020 Mesajlar 1.114 Yer 𝒀𝑶𝒁𝑮𝑨𝑻/𝑴𝑬𝑹𝑲𝑬𝒁 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2020 #19 erenyilmaz29 dedi: Sapphire RX 5700 XT Nitro+ kullanıyorum, daha bir sıkıntısını görmedim. Genişletmek için tıkla... Reis aurosyncle RGB desteği var mı en fazla kaç derece gördünüz?
erenyilmaz29 dedi: Sapphire RX 5700 XT Nitro+ kullanıyorum, daha bir sıkıntısını görmedim. Genişletmek için tıkla... Reis aurosyncle RGB desteği var mı en fazla kaç derece gördünüz?
Pasam Centipat Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 80 Yer Denmark Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Transport 25 Mayıs 2020 #20 Hayirli olsun. Bende 5700XT ile bir sistem topluyordum ama fiyati pahali geldi. Ilk kez toplayacagim icin abartiya kacmak istemedim ve 5600XT bir sistem yaptim. Bir sonraki topluyacagim sistem ayni seninki gibi olacak. Gule gule kullan
Hayirli olsun. Bende 5700XT ile bir sistem topluyordum ama fiyati pahali geldi. Ilk kez toplayacagim icin abartiya kacmak istemedim ve 5600XT bir sistem yaptim. Bir sonraki topluyacagim sistem ayni seninki gibi olacak. Gule gule kullan