RX 5700 XT Sistem Nasıldır?

@erenyilmaz29 Sistem parçalarımız baya yakın:)
Dediğim gibi ağır yük altında bu derecelere çıktı, oyunlarda falan değil :)
Yüksek sıcaklık fakat riskli seviyeler değil, o ısınmalardan sonra fotoğrafta da göreceğiniz üzere ekran kartının üzerinde ekstra fan yerleştirdim.
Başka işler yaparken olabilir. Ben oyunlar için söyledim. ama yine de çok fazla o sıcaklıklar sorun olmasa da fanlar yüksek devirde çalışacağı için biraz uğultu ses yapar.

Dediğim gibi ağır yük altında bu derecelere çıktı, oyunlarda falan değil :)
yüksek sıcaklık fakat riskli seviyeler değil, o ısınmalardan sonra fotoğrafta da göreceğiniz üzere ekran kartının üzerinde ekstra fan yerleştirdim.

Hocam aurosync desteklemediğine üzüldüm RGB'si çok hoş siz satmayı düşünüyor musunuz?

@erenyilmaz29 Sistem parçalarımız baya yakın:)

Başka işler yaparken olabilir. Ben oyunlar için söyledim. ama yine de çok fazla o sıcaklıklar sorun olmasa da fanlar yüksek devirde çalışacağı için biraz uğultu ses yapar.
Evet ana bileşenler neredeyse aynı :)

sistemi biraz sesseiz çalıştırmaya çalıştığım içi o dereceleri görmüş olabilirim :)

MSI RX5700 XT Gaming X sahibiyim 1 aydır maksimum 80 dereceleri gördüm ama kart fan hızını çok az çalıştırıyor soğutması çok çok başarılı kesinlikle öneririm. Bir de 550W 80+ PSU kullanıyorum hiç sorun çıkarmıyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı