H hasan4941 Zeptopat Katılım 27 Haziran 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2023 #1 Yeni PC topladım. İsletim sistemi kurmak icin BIOS'tan boot ediyorum yeniden baslıyor sınyal yok diyor yardımlarızı beklıyorum. R5 5500 - MSI B550 Pro VDH Wi-Fi - 8 8 RAM - RX 5700 XT - 700 PSU - kıxıoa 500GB SSD. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Burada videosu var.
Yeni PC topladım. İsletim sistemi kurmak icin BIOS'tan boot ediyorum yeniden baslıyor sınyal yok diyor yardımlarızı beklıyorum. R5 5500 - MSI B550 Pro VDH Wi-Fi - 8 8 RAM - RX 5700 XT - 700 PSU - kıxıoa 500GB SSD. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Burada videosu var.
KS KS H hasan4941 Zeptopat Katılım 27 Haziran 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2023 #11 Marix dedi: Yeni bir BIOS çıkmış ona güncelleyip, CSM kapalıysa açıp deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... beta versiyon diyor yuklenilirmi?? . benim bıos ondan bi alt versiyonu Marix dedi: Yeni bir BIOS çıkmış ona güncelleyip, CSM kapalıysa açıp deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... peki kral ssd den kaynaklı olablirmi ? anakartn sitesinden bakıyorum kıoxıa 2 tanesini destekliyormus benimkisi sagdakı olan Dosya Ekleri 22.PNG 583,7 KB · Görüntüleme: 25 Son düzenleme: 27 Haziran 2023 Artı 0 Eksi
Marix dedi: Yeni bir BIOS çıkmış ona güncelleyip, CSM kapalıysa açıp deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... beta versiyon diyor yuklenilirmi?? . benim bıos ondan bi alt versiyonu Marix dedi: Yeni bir BIOS çıkmış ona güncelleyip, CSM kapalıysa açıp deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... peki kral ssd den kaynaklı olablirmi ? anakartn sitesinden bakıyorum kıoxıa 2 tanesini destekliyormus benimkisi sagdakı olan
Marix Petapat 1000'e Doğru Sıvı Nitrojen Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 18.327 Çözümler 951 27 Haziran 2023 #12 Bu olay her şeyden olabilir, SSD de söküp deneyim. Artı 0 Eksi
KS KS H hasan4941 Zeptopat Katılım 27 Haziran 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2023 #13 Marix dedi: Bu olay her şeyden olabilir, SSD de söküp deneyim. Genişletmek için tıkla... sata hdd var onu taktım gene aynı . kurulum ekranı geliyor sonra ekran gidiyor resetliyor pc kendini Artı 0 Eksi
Marix dedi: Bu olay her şeyden olabilir, SSD de söküp deneyim. Genişletmek için tıkla... sata hdd var onu taktım gene aynı . kurulum ekranı geliyor sonra ekran gidiyor resetliyor pc kendini