RX 5700 XT Sisteme 550W PSU Yeter Mi?

Hocam önerilen minimum 600W. Tavsiye edilen 700W. Yeterli değil hocam.

ASUS TUF Gaming X3 Radeon RX 5700 XT OC 8 GB
AMD Ryzen 5 3600
Arkadaşlar bu parçalar için 550W PSU yeter mi?
( <40W güç tüketimli monitör kullanıyorum )
İmzamdaki sistemi Corsair VS550 PSU ile sorunsuz kullanıyorum. Sistem tam yükte PSU'dan maximum 430W civarı çekiyor. Genel yorumlar yetmez yönünde olacak. Ama tecrübe ile öneriyorum kaliteli 550W standart kullanım için yeterli geliyor.

Hocam öneri dışında bir şey tavsiye edemem. Son karar sizin.

İmzamdaki sistemi Corsair VS550 PSU ile sorunsuz kullanıyorum. Sistem tam yükte PSU'dan maximum 430W civarı çekiyor. Genel yorumlar yetmez yönünde olacak. Ama tecrübe ile öneriyorum kaliteli 550W standart kullanım için yeterli geliyor.

Corsair Carbide Serisi Spec-Delta RGB Tempered Glass 550W 80+ USB 3.0 Mid Tower Kasa
Bu kasayı kullanıyorum ve kaliteli. Deneyimle sabitlediyseniz en güvenilir kaynak sizsiniz yardımlarınız için teşekkürler.

Ekran kartının güç tüketimi 150W aynı şekilde R5 3600'ünde 150W bence önerilenler biraz şişirilip söyleniyor garanti olsun diye soruyorum ama önerilenler o kadar doğru sonuç vermiyor gibi.
5700XT'nin tüketimi tam yükte 225-230W. Ryzen5 3600 ise 65W TDP'ye sahip yan bileşenler ile size 550W standart kullanım için yeterli.
Corsair Carbide Serisi Spec-Delta RGB Tempered Glass 550W 80+ USB 3.0 Mid Tower Kasa
Bu kasayı kullanıyorum ve kaliteli. Deneyimle sabitlediyseniz en güvenilir kaynak sizsiniz yardımlarınız için teşekkürler.
Aynı kasayı kullanıyoruz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı