RX 5700 XT sisteme macOS kurulabilir mi?

Muazzeb

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba sosyal, macOS deneyimi elde etmek için bilgisayarıma macOS kurmak istiyorum o sebeple bilgilerinize muhtacım. Bilgisayarımın detaylı özellikleri şu şekilde;
  • Anakart; Gigabyte B450M-H
  • Ekran kartı; Radeon RX 5700XT.
  • RAM; G.Skill flarex 16 GB 3200MHz CL16.
  • SSD; Crucial BX500.
Kurulum yapılıp yapılamayacağını anlamamızı sağlayan parçalar zannediyorum bunlar, fikirlerinizi ve bilgilerinizi paylaşırsanız müteşekkir olurum.

Çok özür dilerim nasıl unutmuşum, Ryzen 5 3600X tamamen stock herhangi bir overclock işlemi yapılmadı. Ekstra soru; bir SSD'nin içerisine hem Windows hem Mackintosh kurma ihtimalim var mı?

Sistemeniz Hackintosh'u destekliyor. EFI oluşturabilmem için işlemcinizi de söyler misiniz?

EFI dosyasını oluşturdunuz mu tekrardan teşekkürlerimi iletiyorum...

Son düzenleme:
Çok özür dilerim nasıl unutmuşum, Ryzen 5 3600X tamamen stock herhangi bir overclock işlemi yapılmadı. Ekstra soru; bir SSD'nin içerisine hem Windows hem Mackintosh kurma ihtimalim var mı?

EFI dosyasını oluşturdunuz mu tekrardan teşekkürlerimi iletiyorum...

Aynen hem Macintosh ve Windows kullanabilirsiniz bir disk üzerinde. EFI bilgasayarda kaldı yarın linkini paylaşırım.

Tamamdır çok çok teşekkür ederim. Sizden gelen EFI dosyasını aldıktan sonra Recep abinin videoda anlattığı adımları sırayla uygularsam kurabileceğim sanırım değil mi?
Ekstra olarak Hackintosh'u kurmaya başladığımda halihazırda SSD'nin içerisinde Windows bulunuyor olacak o Windows'uda silip tekrar yüklemem mi gerekecek yoksa örnek veriyorum 250GB'lık boş alanın içerisine kurabilir miyim?

Tamamdır çok çok teşekkür ederim. Sizden gelen EFI dosyasını aldıktan sonra Recep abinin videoda anlattığı adımları sırayla uygularsam kurabileceğim sanırım değil mi?
Ekstra olarak Hackintosh'u kurmaya başladığımda halihazırda SSD'nin içerisinde Windows bulunuyor olacak o Windows'uda silip tekrar yüklemem mi gerekecek yoksa örnek veriyorum 250GB'lık boş alanın içerisine kurabilir miyim?

250 GB'lık boş bir alanın içersine kurabilirsiniz. Recep Bey'in kurduğu adımlarından sadece disk izlencesinde ki adım farklı. Orada diski tamamen siliyorlar. Biz 250 GB'lık alanı sileceğiz sadece.

Ne kadar teşekkür etsem azdır, birkaç gündür de darlıyor gibi oldu ama lütfen mazur görün, sonuçları mutlaka paylaşırım burada.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı