RX 5700 XT siyah ve mavi ekran sorunları

speh61

Decapat
Arkadaşlar merhaba, tarayıcı da video izlerken alıyorum. Sıfırlama işlemi vesaire yaptım fakat video izlerken yine aynı hatayı aldım PC reset atıp tekrar açılıyor. Minidump linki.
041020-5328-01.rar
@claus

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartınızın modeli nedir? Markasını da belirtin tabi.

Anlamazlar dostum boşuna dil dökme kendileri sorun yaşamadığı için diğer kullancıların da sorun yaşamayacağını sanıyorlar inatla. Adamlara hala güncel sorunlar mevcut diyoruz hemen altına sanki küfür etmişiz gibi kartı hiçbir somut argüman vermeden artık sorun yok çok stabil çalışıyor diyorlar robot gibi. 5600XT ve 5700XT sorun içeren konuların altında hep bunlar var :(

Geçen sorunlar çözülene kadar AMD kart almayın demiştim. Tekrar ediyorum bunu.

Ekran kartınızın modeli nedir? Markasını da belirtin tabii.

Geçen sorunlar çözülene kadar AMD kart almayın demiştim. Tekrar ediyorum bunu.

XFX Ultra thicc III modeli aslında bir haftadır Bannerlord, Odyssey ve R6 oynuyordum rahatlıkla 8-10 saat gibi süre günde. Far Cry 3 indirip nostalji yapayım dedim bu hataları verdi. Bende DDU ile Driver silip 20.4.2 versiyonlu Driver yükledim bu sefer ikinci hatayı minidump dosyası içindeki. Şu an oyunu bir daha oynayayım verir acaba yine test edeyim dedim. 1 saate yakın oynuyorum sıkıntı çıkmadı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı