MSI RTX 2060 Super(3800TL) alacaktım. Sapphire Pulse RX 5700 XT(3800TL) modelini gördüm beğendim. Sorunları çözüldü ise alınır mı yoksa. Almayı düşünmüyorum hiç çekmemem çökme oyundan atma vb. sorunları çekemem. Sizce hangi tercihi yapmalıyım?
Son birkaç sürücü gayet stabil. Ben sorun yaşamıyorum, son derece memnunum.
5700 XT karşısında Nvidia bir kart seçilecekse en azından 2070 Super olmalı diye düşünüyorum. Ben olsam 2070 Super altını almazdım, almadım da zaten ve gayet memnunum.
Son birkaç sürücü gayet stabil. Ben sorun yaşamıyorum, son derece memnunum.
5700 XT karşısında NVIDIA bir kart seçilecekse en azından 2070 Super olmalı diye düşünüyorum. Ben olsam 2070 Super altını almazdım, almadım da zaten ve gayet memnunum.
Hangi modeli kullanıyorsun. Ben PUBG comparative oynuyorum (turnuva vb) en ufak bir çökme görüntü gitmesi benim için büyük sıkıntı olur o yüzden kararsız kaldım. 2060 Super'den kuvvetli olduğunu biliyorum. Ama onda sorun çıkmıyor yazılım sorunu falan ama kararsızım halen çok.
XFX AMD Radeon RX 5700 DD Ultra RX-57XL8LBD6 256 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
MSI RX 5700 XT MECH OC 256 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
MSI RTX 2060 Super(3800TL) alacaktım. Sapphire Pulse RX 5700 XT(3800TL) modelini gördüm beğendim. Sorunları çözüldü ise alınır mı yoksa. Almayı düşünmüyorum hiç çekmemem çökme oyundan atma vb. sorunları çekemem. Sizce hangi tercihi yapmalıyım?
XFX AMD Radeon RX 5700 DD Ultra RX-57XL8LBD6 256 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
MSI RX 5700 XT MECH OC 256 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.