RX 5700 XT sorunları çözüldü mü?

Gigabyte RTX 2060 OC 6G GV-N2060OC-6GD 192 Bit GDDR6 6 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

MSI'in bu modellerinin sıkıntılı olduğunu okumuştum bütçe 3800 3900 veririm sıkıntı değil. Takildigim nokta sürücü problemleri sorun yaşamak büyük bir kayıp benim için.

Bu söyleme sebebiniz nedir? Neden alınmaz bu açıklaması var mı?

RTX ekran kartlarında hem CUDA çekirdeği var hem de tensör çekirdekleri. Yani RTX kartlar çift çekirdekli. GTX ve AMD kartlar ise tek çekirdekli.

Bu sayede oyun sırasında performans kaybı neredeyse olmaz RTX kartlarda. Video çekerken, yayın yaparken FPS düşüşleri neredeyse olmaz.

RX 5700 XT Nİtro plus modelini almıştım, model ve soğutması çok güzeldi ama sürücü sorunları devam ediyordu bende fps dropları yiyordum, şubat gibi sattım. O zamandan beri bir çok güncelleme oldu düzeltildi diyorlar. Ha ben mi? Daha da AMD GPU, 3080TI' dan daha güçlü ama yarı fiyatına deseler gene almam.

RX 5700 XT Nİtro plus modelini almıştım, model ve soğutması çok güzeldi ama sürücü sorunları devam ediyordu bende fps dropları yiyordum, şubat gibi sattım. O zamandan beri bir çok güncelleme oldu düzeltildi diyorlar. Ha ben mi? Daha da AMD GPU, 3080TI' dan daha güçlü ama yarı fiyatına deseler gene almam.
Anladım hocam teşekkürler. Bende vazgeçtim 5700 XT serisinden

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı