RX 5700 XT Sürücüleri Sorunlu mu?

Evet sizin sepette başka ürün de vardır Zaten toplamı 647 Euro yapmıyor ki.
Bu arada AMD forumları.

Nette gerçekten çok fazla konu var bu kartların sorunlarıyla ilgili. Hepsini buraya atsam sabaha kadar uğraşmam lazım. Zaten az satılan bir kartlar bunlar Dünya genelinde Nvida'nın 5 te 1'ini satıyor AMD.

Son düzenleme:
@dogant Evet. INTEL ve NVIDIA fanboyu fırsat bulunca konuşmaya başlamış.
Dünya genelinde Nvidia'nın 5 te 1'ini satıyor AMD.
Arkadaş fanboy gelmeden diyor seninde fanboyluk yaptığım belli şu mesajında. Ne kadar çekemiyorsunuz AMD'yi. Belli etmeyin arkadaşım alttan vurun ki fanboy olmadığını söylemeliyim. Ben Ryzen foto koydum fakat yeri gelince Nvidia yeri gelince de AMD öneriyorum. Sizin gibi karalama kampanyası yapmıyorum.

Son düzenleme:
Aferin sana.
1- Karalama olmayan şeyleri olan bir şey gibi anlatmaya denir
2- Arkadaş sorunlu diye sormuş ben de evet sorunlu deyip 10 tane kanıt gösterdim.
Siz ne gösterdiniz? Kuru laf kalabalığından başka bir şey var mı şu mesajında?
Ben sorunlu diye kafadan mı söylüyorum? Attığım linklere , videolara bakmadan gelip beni buradan etiketlemeyin.
Size AMD'yi savunma görevi verilmiş sanırım. Keşke biraz da bilginiz olsa.
Sizin gibi insanlarla uğraşmak istemiyorum. Bu ilk ve son cevabım.
Git bir AMD'nin pazar payını araştır savunmaya geçmeden önce.

@dogant Mesajı doğru okumadan niye öyle yazdigimi düşünün. Nvidia AMD göre daha çok satıyormuş AMD söylemiş böylemiş demen ne anlama geliyor. Resmen gömüyorsun koca AMD firmasini sanki Nvidia firmasi sizinmiş gibi karşı rakibi kötülüyorsun. Sonra gel Fanboy ile uğraş de. Sen AMD kullanan arkadaşlara saygın yok mu? Adamın bütçesi en iyi performansa yetmiş almış. Adamın aldığı malı ve firmasini kötülüyorsun. Ee o adamın hevesi mi kalır? Çocukken yapardık bunları benim Algıda dondurmam senin Panda dondurmadan tatlı. Benim için hangisi daha iyi fiyatta performansi verirse onu kullanırım. Bütçem belli alırsam da kullanırım. Beğenirsem öneririm aynı PC'i. Şimdi PC lerde MX130 var aynı fiyata ve Radeon 540 var. Baktım hangisi performans da iyi onu öneririm. Bu Nvidia bunda sorun olmaz demiyorum kimseye. Sorunu varsada zaten yazıyorum. GT 940M çok yanan ve bozulan gördüm. Şimdi Nvidia mi kötüleyim.?

Son düzenleme:
Birisi satılanların %1'i bile değildir demişti ben de zaten az satılan kartlar dedim.
Bu neden battı size anlamıyorum.
Neyini kötülüyorum arkadaşım, link atıyorum görmüyor musun? Ben mi yazdım o forumlardakileri?
Kartları alıp kullananların deneyimlerini paylaşıyorum, Sen alıp kullandıysan kendi deneyimlerini paylaş burada ya da varsa kaynağın stabil olduğuna dair onu paylaş. Kuru lafla vaktimi alma benim.

Muhtemelen 12-13 yaşında falansın.

Uzatma lütfen.
@dogant Kocaman USD yazıyormuş. Dikkatsizliğin nirvanası. Fiyat iyiymiş.
Aynen Türkiye fiyatlarına göre çok iyi ekran kartlarının fiyatları. USD'yi ben de fark etmedim

Hemen yaş muhabbeti yapıyorsun. Her şeyi sen yaşa mı bağlıyorsun anlasamadigin insanlarla? Moderetörler yaşımı görüyor bazı yerlerde de yazdım sıkıntı yok. Yaşım da 22. Güzel arkadaşım tamam kart kötü olabilir fakat Nvidia, AMD'den fazla satıyor demen ne oluyor? AMD alma mi diyorsun? Bu kelimenden fanboy yaptığın senin belli oluyor. Onu anlatmaya çalışıyorum.

AMD bu sorunlarından dolayı az satıyor ve her geçen yıl pazar payı azalıyor.
Yazılımsal sorunlarla donanımsal sorunları birbirine karıştırıyorsunuz. Her üründe sorun olur ama bu AMD'den kaynaklanan bir yazılım sorunu.
Ben burada kart yandı, bozuldu demiyorum.
Gerçekten bu son cevabım. Aç bir bak linklere zahmet olmazsa.

Ben hep takipteyim zaten. Yazılımsal konusunda haklısın Nvidia bu konuda daha iyi. Ancak bu kelimeyi demene gerek yok. Recep Bey ve Ali Bey boşuna mı inceleme yapıyor AMD işlemcilerini ve kartlarını? Yani ilk mesajinda AMD fanboylar gelip demeden yazayım demen ve Nvidia AMD'den fazla satıyor demen seni direk eliyor fanboyluk yaptığını. Bu lafı derken AMD fanboyları demen komik onu anlatmak isityorum. Karşıdaki insani da AMD hepsi aynıymıs algısı oluşuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…