Cowmurderer
Megapat
Arkadaşlar, merhabalar. Burada problem değil de problemin çözümünü sunmak amacıyla konu açmak istedim. Uzun zamandır oynamadığım Witcher 3'ün son ek paketini de bu sıralar oynamak istedim. Ancak oyunda "Blood and Wine" ek paketinin ilk ana görevi olan "The Beast of Toussaint" 'da ara sahnede (cutscene) durduk yere crash (oyun kapanma hatası) alıp duruyordum.
Sahip olduğum sistem:
Son 2 saattir bulduğum tüm çözümleri denedim. Biri dışında hiçbiri işe yaramadı. Yarayan tek çözüm de çok absürd olduğundan paylaşmak istedim. AMD ekran kartına sahipseniz bu çözüm %100 işe yarıyor. Denediğim yolları sıralamak gerekirse:
Sahip olduğum sistem:
Son 2 saattir bulduğum tüm çözümleri denedim. Biri dışında hiçbiri işe yaramadı. Yarayan tek çözüm de çok absürd olduğundan paylaşmak istedim. AMD ekran kartına sahipseniz bu çözüm %100 işe yarıyor. Denediğim yolları sıralamak gerekirse:
- Save dosyası içinde bulunan user.settings'i silmek
- Save dosyası içinde bulunan user.settings içindeki "MovieFramerate" değerini 30'dan 60'a çekmek
- Oyunu silip tekrar yüklemek
- Cache temizlemek
- Oyunun kısayolunu yönetici olarak çalıştırmak
- Yeni bir save dosyası açıp görevi tekrar yapmak
- Microsoft Visual C++ Redistributable (All Versions) kurmak veya yeniden onarmak
- Bilgisayarın sıcaklık değerlerine bakmak vb.
- Görüntü ayarlarından "Windowed", "Fullscreen", "Borderless Window" olarak değişim yapmak.
- V-sync açıp kapatma
- Oyunun FPS değerlerini 30-60-Unlimited olarak değiştirip oynamak
- DDU ile temiz driver kurulumu yapmak
Son düzenleyen: Moderatör: