-Arkadaşlar sizden 2 konuda yardım isteyeceğim, birincisi incehesap.com dan sistem topluyorum, 6 bin lira bandında sorun çıkarsa falan site yardımcı oluyor mu, ne kadar oluyor?
-2. topladığım sistemde kasalar kısıtlı sadece resimde olanlar var, RX 5700 XT ve R5 3600 için hangisini önerirsiniz?
Hocam aşağıda verdiğim üründe GPU'yu RX 5700XT olarak özelleştirin, PSU'yu da 600 Watt'dan 700 Watt'a çıkarın tertemiz sistem. Müşteri memnuniyeti açısından QP'den almanız daha iyi olur.
İlk defa iyi ve güvenilir markalı hazır PC buldum bence bunu düşünebilirsin. Ekran kartı RX5700 ama yükseltme seçeneklerine XT seçeneği var. Bütçeni aşmaz diye düşünüyorum.
İlk defa iyi ve güvenilir markalı hazır PC buldum bence bunu düşünebilirsin. Ekran kartı RX5700 ama yükseltme seçeneklerine XT seçeneği var. Bütçeni aşmaz diye düşünüyorum.
Hocam bu sistemde kullanılan bileşenlerin hepsi ayrı bir problem. Hiç tercih edilmeyen, düşük kalite düşük fiyat ürünleri basmışlar satmaya çalışıyorlar. TUF dediğiniz GPU referans modelden fazla ısınıyor.
Hocam bu sistemde kullanılan bileşenlerin hepsi ayrı bir problem. Hiç tercih edilmeyen, düşük kalite düşük fiyat ürünleri basmışlar satmaya çalışıyorlar. TUF dediğiniz GPU referans modelden fazla ısınıyor.
O TUF ekran kartının soğutmasında sıkıntı var diyorlar özellikle bellekleri en fazla ısınan kart TUF modeliymiş ve farkettiyseniz sistemi test eden eleman kasanın yan kapağını açık tutmasına rağmen yükte 72 dereceyi görüyor kapatsaydı 80i rahat görürdü o sistem alınmaz onun için SSD de sorunlu zaten.
Bir markanın her ürünü kaliteli olacak diye bir şey var da biz mi bilmiyoruz? Fiyatı düşük tutmak için kaliteden taviz verilmiş toplama bir sistem. Belirtildiği gibi bu kart için TUF model GPU yerden yere vuruluyor. SU seri Adata SSD'ler için forumda bir arama yapın isterseniz, ne sıkıntılar varmış bir görün.