Yaklaşık 3 ay önce topladığım sistemim son 2 haftadır sebepsiz yere kasmaya, donmaya başlamıştı. Bu kasmalar ilk başta fazla değildi fakat şu an tarayıcı da bile kasıyor 2 program vs. açtığımda resmen fare ışınlanma ya başlıyor oyunlarda da eskiden aldığım performansı alamıyorum. Sorun ne olabilir? Ve sorun donanımsal mıdır? Yazılımsal mı? Sistem özellikleri:
Driverler güncel. Bilgisyarda herhangi bir antivirüs yok Windows defenderı kullanıyorum, sadece bilgisayar yavaşladıktan sonra ekstra programlar indirip tarama yaptım fakat herhangi bir problem yoktu ardından da programları sildim zaten.
Canımı sıkan şey para biriktirip iyi bir sistem alıyorsun sıkıntılarla uğraşmamak için fakat başına daha fazla sıkıntı geliyor. Problemin hangi parçada olduğunu anlasam içim rahatlıyacak fakat bir türlü bulamadım.
Canımı sıkan şey para biriktirip iyi bir sistem alıyorsun sıkıntılarla uğraşmamak için fakat başına daha fazla sıkıntı geliyor. Problemin hangi parçada olduğunu anlasam içim rahatlıyacak fakat bir türlü bulamadım.