RX 5700 XT ve Ryzen 5 3600 PSU kasa önerisi

Makaleler
2
Daha fazla  
Yeni bir bilgisayar almak istiyorum ancak bir türlü aradığım kasayı bulamadım.
Ekran kartı: Sapphire Pulse ya da Nitro+ RX 5700 XT.
Anakart: Gigabyte B40M S2H.
Islemci: Ryzen 5 3600.
RAM: Adata XPG Spectrix 16 GB (2×8 GB) RGB.
SSD: Adata SU 480 GB.
PSU ve kasa için toplam bütçem 800 TL görünüş 2. önceliğim ilki sistemimi beslemesi. Şimdiden teşekkür ederim.

Power Boost X-58 mesh temperli cam 4xsabit 5 renk fanlı (Power'sız) 465, 80 TL yerine 419, 22 TL.
.
.
Hocam bu ikili işinizi görür. Hocam SSD için sorunlu olduğunu söyleyen çok arkadaşımız var. Bilginiz olsun.

Power Boost X-58 mesh temperli cam 4xsabit 5 renk fanlı (Power'sız) 465, 80 TL yerine 419, 22 TL.
.
.
Hocam bu ikili işinizi görür. Hocam SSD için sorunlu olduğunu söyleyen çok arkadaşımız var. Bilginiz olsun.

Teşekkürler hocam değiştireceğim. Yeri değil ama Adata SU630 480GB nasıldır?

Teşekkürler hocam değiştireceğim. Yeri değil ama Adata SU630 480GB nasıldır?

Hocam sorunlu olduğunu söyleyen çok arkadaşımız var. Mümkünse Samsung veya Kingston HyperX Fury al. Rahat edersin.

Inwin 101 öneririm bende de ınwin 303 var bayagi iyi zaten cogu yayinci ınwin 303 kullaniyor. Akakçe'ye modeli yaz bak benim hosuma beyaz gittigi icin onun linkini attim 650W veya 550W secebilirsiniz tamamen tercoh meselesi fakat arada 50 TL bile fark yok o yuzden 650W alman daha akil kari olacaktir.

.

Inwin 101 öneririm bende de ınwin 303 var bayagi iyi zaten cogu yayinci ınwin 303 kullaniyor. Akakçe'ye modeli yaz bak benim hosuma beyaz gittigi icin onun linkini attim 650W veya 550W secebilirsiniz tamamen tercoh meselesi fakat arada 50 TL bile fark yok o yuzden 650W alman daha akil kari olacaktir.

.

Teşekkürler hocam ona da bakacağım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı