RX 5700 XT ve Ryzen 5 3600X sistem nasıl?

3600MHz tercih edebilirsiniz bence. Bu da gayet iyi.
CL değeri 16 galiba. Benim attığım ile aynı seviyede. Benimkinde ARGB desteği var ek olarak
3600 MHZ olacaksa bu iyi. CL değeri de önemli hocam CL16 ve ya mümkünse daha düşük olmasına bakın ramin. Mesela 3600MHz CL18 almaktansa 3200MHz CL16 almayı daha çok öneriyordu forumda arkadaşlar.

Sizin önerebileceğiniz bir RAM var mı 3600 MHz'lik.

Senin söylediğin RAM yine daha iyi onu fark ettim.
CL değeri 16 galiba. Benim attığım ile aynı seviyede. Benimkinde ARGB desteği var ek olarak.

3600 MHz olacaksa bu iyi. CL değeri de önemli hocam CL16 veya mümkünse daha düşük olmasına bakın RAM'in. Mesela 3600MHz CL18 almaktansa 3200MHz CL16 almayı daha çok öneriyordu forumda arkadaşlar.

Evet benim yazdığım C18'miş.

Yani çoğu kişi ısınmasından şikayetçi. Reddit'ten falan çok araştırmıştım. Bana da performansı çok iyi gelmişti. Ama az da olsa tereddüt ettim.
Arkadaş doğru söylüyor RTX serisine göre daha çok ısınıyor. Ayrıca yazılımsal sorunlarla karşı karşıya kalabilirsiniz bazen. Bunlar normal bir kullanıcı için pek sorun oluşturmaz fakat driverlerı güncellemeyi-yeniyi silip eskiyi yüklemeyi pek bilmem uğraşmak istemem derseniz NVDIA alabilirsiniz. Mesela ben de RX5700 Gaming X aldım gayet memnunum.
Bu iyi mi?
orada çok pahalı. Başka bir satıcıya bakın bence.

Arkadaş doğru söylüyor RTX serisine göre daha çok ısınıyor. Ayrıca yazılımsal sorunlarla karşı karşıya kalabilirsiniz bazen. Bunlar normal bir kullanıcı için pek sorun oluşturmaz fakat driverlerı güncellemeyi-yeniyi silip eskiyi yüklemeyi pek bilmem uğraşmak istemem derseniz NVDIA alabilirsiniz. Mesela ben de RX5700 Gaming X aldım gayet memnunum.

orada çok pahalı. Başka bir satıcıya bakın bence.
Nvidia nın ekran kartları çok pahalı bence

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı